Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Što vas boli ako netko moli: Je li nam Djed Mraz ponovno ukrao Božić?

29.12.2022. u 12:22

Nemamo pravo dati si oduška tako što ćemo umlatiti nekog posrnulog Djeda Mraza, pa makar taj dečkima dijelio bombone, a curama kondome. No svaki put kad svijetu oko sebe zaželi "sretne blagdane", progutavši riječ Božić, kršćanin javno zaniječe Isusa

Ključne riječi

Komentara 22

DO
DocSlav
12:48 29.12.2022.

Ništa osim: bravo za istinski i istiniti tekst!!!

BU
Bukva2
13:34 29.12.2022.

Da, na telki čestitaju neke "blagdane" a ispod borova neki "orašari". Bljuva mi se, ali doslovno bljuva. Ma mogu se "oni" truditi, ali nece uspjeti nikada, ali sam baš nikada zamraciti istinu, a ona je - Bog je sa nama. Točka. A još kada vidim da neki ljudi nose one majice na kojima piše "Merry Xmas" odmah mi se bljuva. I takvi se nazivaju kršćanima. Dakle nose majicu na kojoj se doslovno križa ime Kristovo. Majko mila. 🤦🏻‍♂️ Treba moliti za takve, o itekako moliti da im se prosvjetli pamet. Ali znate kako možete kazniti one koji takvo što promoviraju. Udarite ih tamo gdje najviše osjećaju, po džepu. Bojkot. Dakle, one brandove, trgovine, korporacije i što sve ne, samo bojkotirajte. Ne kupujte njihove proizvode. Podržite one, odnosno kupujte stvari tamo gdje se ne srame napisati Sretan Božić. Ja tako radim.

SA
sasha68
14:28 29.12.2022.

mrzim orašare koje zagreb gura svake godine, ili umjesto ispod bora jaslica i malog Isusa stave po boru medvjediće?? alo medeki za Božić..pa to je rođendan Isusa zaboga..nisam veliki vjernik ali me i takvog ovo zbilja smeta mogu samo zamisliti kako su razočarani pravi vjernici

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije