Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Što je toliko opasno u govoru Jordana Petersona i zašto se o njemu ne smije pisati?

17.06.2022. u 10:30

Klinički psiholog iz Kanade, koji je pridobio milijunsku publiku svojim predavanjima na YouTubeu, s lakoćom je i bez ikakve reklame napunio dvoranu Vatroslava Lisinskog, no ostali smo zakinuti za sadržaj onoga što je govorio

Komentara 13

MT
mačak tom
11:32 17.06.2022.

Čovjek je stručnjak i ismijava genderizam i lgbt ideologiju. To je ukratko rečeno, jedini razlog zašto ga ne prenose. Ali, isto kao i komunizmu, odnarođena elita priča pričice, narod reda radi klima glavom, a misli si svoje. Kako su propali komunisti, tako će i genderisti.

LE
Leo
12:29 17.06.2022.

Što je toliko opasno? Možda raskrinkavanje modernih svjetonazora, rastavljanjem istih, što bi komšije rekle; "na proste faktore"?

VO
Votum
11:56 17.06.2022.

I sad smo ostali zakinuti za sadržaj 😏 Osim ako ne platimo, srpskom vlasniku, što će biti nikad pa ni tad!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije