Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I DALJE IMA NEJASNOĆA

Što donosi novi Zakon o obnovi? Brže donošenje odluka, no pitanje je hoće li i obnova biti brža

27.01.2023.
u 08:53

Predviđa se zamjena nekretnina, u što se uključuje APN, no ne zna se hoće li ona biti teritorijalno uvjetovana pa postoji bojazan da bi moglo doći do preseljenja

Ključne riječi

Komentara 13

GZ
Glas za hdz=glas za pupovca
10:12 27.01.2023.

Bože, hvala Ti što imamo najsposobnije ljude postavljene na najbitnije funkcije u državi. Molim te, podari Svoj blagoslov najboljima među nama: Plenkoviću, Njonji, Bačiću, Pupovcu, Šimpragi...

Avatar kenshi
kenshi
16:04 27.01.2023.

Obnova ne uspijeva zbog birokratskog fetiša koji se pretvorio u birokratski sadizam koji vlada u Hrvatskim činovničkim krugovima još iz bivše države.

DU
Deleted user
09:09 27.01.2023.

Ako se lova za obnovu bude nosila u torbama bit će to dobro, novi ministar je stručnjak za to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije