Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident

Stajao tijekom leta jer mu je putnik težak 200 kg zauzeo mjesto

pretilost
Arhiva VL/Reuters
24.11.2011.
u 22:53

Let koji traje sedam sati putnik je bio primoren stajati na nogama jer nije bilo više slobodnih mjesta za sjedenje

Putnik je u zrakoplovu na relaciji iz Anchoragea u Philadelphiju ostao bez svog sjedala i bio prisiljen stajati na nogama tijekom cijelog leta jer je osoba koja je sjedila na sjedalu do njegovog imala višak kilograma te je zauzela svoje, ali i njegovo mjesto, javlja Daily Mail.

Arthur Berkowitzu kojemu je pripadalo nesretno sjedalo kaže kako se nije mogao vezati prilikom uzlijetanja i siljetanja i kako je osim njega jedan student koji je sjedio do prozora uz 200-kilaša bio u "škripcu" jer se nije mogao pomaknuti.

Let traje sedam sati i jedan je od najdužih letova unutar SAD-a. US Airways kompanija na čijem letu se dogodio incident ispričala se i ponudila 200 dolara odštete Berkowitzu koji je kazao kako je ta svota neumjesna s obzirom da ga je karta za let koštala 800 dolara.

Ključne riječi

Komentara 5

OB
-obrisani-
00:09 25.11.2011.

Izno zauzeo mjesto normalnom čovjeku.. 24o kilograma je to... Zašto mu ne naplate dva sjedala...?

RU
rux
09:38 25.11.2011.

Pa zakaj nije debeli stajao?!

BU
Bugrer
10:44 25.11.2011.

Kako će stajati kad ima najmanje 100 kila viška težine. To je kao da bi ti stajao 7 sati, a na svakom ramenu držao po vreću cementa od 50 kila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije