Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aleksandar Vulin

Srpski ministar unutarnjih poslova: Postoje određena saznanja, učinit ćemo sve da Mateja nađemo

Beograd: Ministar unutarnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin s riječnom policijom sudjeluje u potrazi za nestalim Splićaninom
Foto: M.M.
1/3
05.01.2022.
u 10:42

Onog trenutka kad smo dobili prijavu, prepoznali smo koliko je to značajno, jedan mladi život je ugrožen", istaknuo je Vulin

Ministarstvo unutarnjih poslova Srbije učinit će sve da pronađe nestalog Splićanina Mateja Periša, poručio je u srijedu ministar Aleksandar Vulin i dodao da postoje određena saznanja o nestanku 27-godišnjeg mladića, ali da će konačan ishod prva saznati njegova obitelj, prenijela je agencija Tanjug.

"Ako se potvrdi dobro i loše, prvo će obitelj saznati šta god da je, a tek onda javnost. Nije to medijska senzacija", rekao je Vulin za TV Pink i dodao da se neće odustati od potrage.

On je kazao da je nestanak mladića kasno prijavljen, ali su sve kamere provjerene i svi operativci rade svoj posao.

>> VIDEO Ronioci su do kasno u noć tražili Mateja, traga se i sonarima

"Onog trenutka kad smo dobili prijavu, prepoznali smo koliko je to značajno, jedan mladi život je ugrožen", istaknuo je Vulin.

Ministar Vulin rekao je da su operativci razgovarali s mladićevim ocem Nenadom Perišem više puta, kao i s njegovim prijateljima, konobarima, osiguranjem klubova, te da ronioci istražuju teren. Dodao je da se isključuje sukob unutar kluba.

Nestanak Splićanina Mateje Periša MUP-u je prijavio njegov prijatelj 31. prosinca u 18 sati. Periš je došao u Beograd na doček Nove godine.

 

Komentara 8

FR
franc251
11:19 05.01.2022.

Nitko ga nije tjerao ić tamo.

MA
marko45
00:11 06.01.2022.

zanima me samo jedna stvar dok sam pregledao 100 puta snimak na onom gdje navodno momak i djevojka trče u suprotnom smjeru.. jeste li upućeni i vidjeli da prije nego oni krenu trčati ovamo.. staju dva vozila, jedno zaklanja drugo vozilo, a zatim kolona vozila prolazi i u isto vrijeme kao da ovi dvoje bježe od nečega što su vidjeli.. ako u istom trenutku gledate u gornji desni kut primjetiti ćete da je tamo stajalo cijelo vrijeme vozilo upaljenih svjetala, nakon svega se ugase svjetla. A u isto vrijeme su još dvije osobe pretrčale ulicu do ili tako nešto.

SV
Svedo
11:06 05.01.2022.

I Ovcara i Vukovar nije daleko...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije