Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Spretno ga je izbjegavao, ali Vučić je napokon stigao pred kosovski zid

24.01.2023. u 12:40

Odlazak Merkel i rat u Ukrajini ograničili su mu manevarski prostor i sada će morati ispuniti ono što je EU čelnicima i obećao 2012.

Komentara 12

BD
blue_diamond
13:20 24.01.2023.

Mislim da ye Vučića previse uzima za ozbiljno. Nema on nikakvu strategiju ni politiku, njegov je jedini cilj i jedina politika ostanak na vlasti po bilo koju cijenu. Da nije tako, ne bi Srbiju srozao medju 4 najsiromasnije europske drzave. Njega su EU i SAD doveli na vlast jer im je obecao prkznanje Kosova. Medjutim, to Rusima ne odgovara, pa ga oni s druge strane stiskaju jer imaju skakljive obavjestajne podatke o njemu. Sad mu je tesko jer mora ostati na vlasti; u suprotnom ce ga vlastiti narod objesiti kad se sazna sto je sve radio.

PS
Petar.Stijena
13:09 24.01.2023.

Ako oni uđu u EU ja se selim na drugi kontinent

CR
crocro
14:14 24.01.2023.

On je odugovlačio da bi za nagradu dobio ubrzani ulazak u EU. Ja se jedino slažem da je redovni ulazak srbije u EU planiran za oko 70 godina, a sada ubzani da će potrajati pišljivih 50-tak godina. Oni će morati biti zadovoljni jer bi to bilo značajno ubrzanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije