Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zašto?

Split: Policajac iz Trilja od petka štrajka glađu ispred zgrade policije

pu splitsko-dalmatinska
Ivo Čagalj/PIXSELL
19.07.2010.
u 14:34

Stigao s Biblijom u ruci, ne želi ni s kim razgovarati, čak ni sa svojima nadređenima, i ne želi otići.

SPLIT - Kako doznajemo, u petak je stigao s Biblijom u ruci, ne želi ni s kim razgovarati, čak ni sa svojima nadređenima, i ne želi otići. Prvo je sjeo ispred zgrade, a potom se zaklonio u predvorju. Navodno se protiv njega vodi disciplinski postupak.

Policajci su kolegu pustili unutra, što je izazvalo komentare kako ga žele zakloniti od znatiželjnih pogleda, a osobito kamera i fotoaparata.

Danas oko podne nije ga se moglo vidjeti s ulaza, a policijski službenik na porti rekao nam je kako čovjek odbija razgovor sa svima, a osobito s novinarima. Odbili su nas pustiti unutra da ga sami pitamo hoće li reći u čemu je problem i zbog čega je tu.

- Istina je, riječ je o službeniku naše Policijske uprave koji na ovaj način želi izraziti svoje nezadovoljstvo. U sporu je s Upravom, a kako je postupak u tijeku ne smijem iznositi nikakve pojedinosti. On odbija komunikaciju, čak i s nama! - rekla nam je Marina Kraljević-Gudelj, glasnogovornica PU Splitsko-dalmatinske.

Odlučno demantira tvrdnje kako se u policiji slučaj htio zataškati, s obzirom na to da su u nedjelju i ponedjeljak bile otkazane redovite konferencije za novinare.

- Nemamo što zataškavati! On je od petka tu. Tiskovne su otkazane jer nije bilo događaja - tvrdi Kraljević-Gudelj.

Na primjedbu kako vjerojatno nekoga drugog prosvjednika ne bi pustili u zgradu, Kraljević-Gudelj kaže kako je čovjek u teškom psihofizičkom stanju pa su ga pustili unutra jer ne žele da se dogodi još nešto gore.

Komentara 20

OB
-obrisani-
15:22 19.07.2010.

izrecite mjeru zabrane prilaska policiskoj postaji kao građanima Varšavskoj

LI
libero
15:42 19.07.2010.

\" Budući da ne može otplaćivati kredit zbog probleme u koje je navodno zapao, s križevima i Bibliom već tri dana štrajka glađu.\" E moj govnaru jedino te štrik oko vrata može riješiti.

AU
autoritet
15:39 19.07.2010.

ignorirajte idiotske komentare tu i pomozite čovjeku sigurno nije ovo napravio bez razloga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije