Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šokantna snimka

Snimateljica koja je udarala izbjeglice: Nešto je puklo u meni, ali nisam rasist

izbjeglice Petra Lazslo
Foto: Youtube Screenshot
1/2
11.09.2015.
u 11:06

Snimateljica je dodala kako je spremna preuzeti odgovornost za svoje postupke

Petra László, mađarska snimateljica koja je snimljena kako udara i podmeće nogu sirijskim izbjeglicama u Mađarskoj, javno se ispričala tvrdeći kako je u njoj "nešto puklo te ne može vjerovati što je učinila", javlja Guardian.

U pismu mađarskim dnevnim novinama Magyar Nemzet, László je kazala kako je od incidenta u utorak u stanju šoka, no odbacila je optužbe za rasizam.

 – Kamera je snimala, stotine izbjeglica probile su policijski kordon. Jedan od njih zaletio se prema meni i uplašila sam se. Nešto je puklo u meni, mislila sam da će me napasti i morala sam se obraniti. Teško je donijeti dobre odluke kad si u panici – poručila je.

Snimateljica je dodala kako je spremna preuzeti odgovornost za svoje postupke.

 – Nisam bezdušna žena koja udara djecu niti rasist. Ne zaslužujem ovaj progon niti prijetnje smrću. Ja sam samo nezaposlena majka male djece koja je donijela lošu odluku. Iskreno mi je žao –kazala je.

László je mađarska N1 televizija otpustila nakon incidenta poručivši kako je njezino ponašanje "neprihvatljivo".

>> Sirijac kojeg je udarila mađarska snimateljica je prvoligaški nogometni trener

Komentara 27

Avatar scarfacce
scarfacce
13:29 11.09.2015.

sta ti " muski" uzimaju dijecu u ruke i sluze im kao stit,za vrije naseg rata muskarci su ostajali borit se za svoju zemlju a izbjeglice bili zene i dijeca

DU
Deleted user
13:56 11.09.2015.

Eto, ženi prijete smrću, mogu misliti tko, zar ne bi policija to trebala istražiti.

VL
vladicap
13:58 11.09.2015.

Europo trula osvjesti se !!!Sve bivse komunisticke zemlje posle ulaska u EU se transformisale u fasisticke!Sad je doslo vreme da Nemci zavedu malo reda u EU .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije