Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POMOĆI ĆE I PRIJATELJIMA

Slavonka osvojila 1,3 mil. kn: Novac ću potrošiti i na liječenje obitelji

Eurojackpot
Foto: SUSANN PRAUTSCH/DPA/PIXSELL
23.03.2017.
u 15:33

Rekla je da će i dalje igrati, a svojim će ukućanima otvoriti račune na stranici Hrvatske lutrije

Prošlog petka u igri Eurojackpot ukupno je osvojeno devet dobitaka 5+1, a zbog jednog od njih razveselila se i Hrvatska.

Gospođa iz Slavonije, koja je svoju kombinaciju odigrala na internetu, pogodila je svih pet brojeva 3, 16, 25, 38, 45 iz velikog bubnja te broj 8 iz malog bubnja, a šest pogođenih brojeva donijelo joj je dobitak od 1.321.385,42 kuna, priopćila je danas Hrvatska lutrija.

Slavonka je rekla da joj je dobitak došao u pravom trenutku, a kada je saznala za pozamašan iznos, ostala je hladne glave. Većinu dobitka potrošit će, kaže, na liječenje teških bolesnika u obitelji, a dio novca namijenila je bliskim prijateljima koji trebaju pomoć. Rekla je da će i dalje igrati, a svojim će ukućanima otvoriti račune na stranici Hrvatske lutrije.

- Nek' se igraju! - rekla je.

>> Ovi brojevi su igraču iz Hrvatske donijeli milijunski iznos na Eurojackpotu

>> Dobitnik 4,5 mil. kn na Eurojackpotu: 'Nakon objave na Večernjakovu portalu, išao sam provjeriti svoje brojeve'

Komentara 2

Avatar fredi
fredi
16:08 23.03.2017.

Gospođo, svaka vam čast!

Avatar braco1954
braco1954
17:14 23.03.2017.

svaka čast slavonki drago mi je kao da sam ja dobio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije