Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'GRAD ZA SVE NAS'

Škoro objavio pa maknuo predizborni spot s reperom koji veliča nacizam: 'Nisam bio upoznat s time'

Foto: PIXSELL/Screenshot Youtube
1/2
Autori: Vecernji.hr, Hina
26.04.2021.
u 14:59

Miroslav Škoro kazao je na današnjoj konferenciji za medije kako nije bio upoznat s prethodnom spomenutim detaljima o reperu s kojim je surađivao na spotu.

Miroslav Škoro objavio je u petak u sklopu svoje kampanje za gradonačelnika Zagreba spot 'Grad za sve nas' na svom Facebook profilu u kojem je bio i zagrebački reper Zizi. Spot je u međuvremenu maknut nakon što su se otkrili zanimljivi detalji o zagrebačkom reperu. 

Reper Zizi poznat je, naime, jednom dijelu javnosti prema svojim seksističkim i rasističkim stihovima, a i po tetovaži orla koji je po u obliku i stilski frapantno sličan orlu Trećeg Reicha. 

Miroslav Škoro kazao je na današnjoj konferenciji za medije kako nije bio upoznat s prethodnom spomenutim detaljima o reperu s kojim je surađivao na spotu. 

Naime, novinari su ga među ostalim pitali o suradnji na predizbornom spotu sa Zizijem, poznatim po svojim desničarskim stavovima, kao i po koketiranju s ustaškim i nacističkim simbolima, a Škoro je odgovorio da su "do njega došle određene stvari koje bi mogle biti sporne kada je u pitanju izvođač".

- Oštro se ograđujem od bilo kakvih totalitarnih režima, antisemitizma koji mi se pokušava prišiti. Oštro osuđujem sve zločine svih totalitarnih režima, ustaške, četničke, komunističke i svaki oblik diskriminacije i smatram da ih apsolutno treba procesuirati, poručio je Škoro.

Rekao je i kako će sve još jednom pogledati te se ispričao ako je pogriješio i najavio da će povući taj spot koji, kako je rekao, i nije objavljen na službenim kanalima, niti na youtubeu, već se pojavio na društvenim mrežama.

- Poznato mi je da se radi o sinu hrvatskog branitelja i tako je nastala ta suradnja, nisam to previše istraživao i protivim se navodima koji su u suprotnosti s mojim stavovima i svjetonazorom, ustvrdio je Škoro.

 

 

Komentara 64

SE
sexmaker
15:37 26.04.2021.

Hrvatskom slobodno šeću četnički i partizanski zločinci, čak dobivaju i mirovine od RH, a neki pjevač je problem... Toga ima samo u Hrvatskoj...

Avatar dragovič
dragovič
15:21 26.04.2021.

Mladi reper kao velica nacizam zbog tetovaze kakvih vidamo kod dosta sportasa i glazbenika cisto iz fore a pjevaci kao Puljak,Mesic,Matic Fred velicaju šta???? Inace pjesma kao pjesma je preljepa!!!

FI
Fileki
15:24 26.04.2021.

Bolje orao nego popišana crvena zvijezda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije