Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žrtva

Skočio u Savu i više se nije pojavio, potraga još uvijek traje

utopio se u savi (1)
Foto: Frano Lepan/24sata
1/3
22.07.2010.
u 14:33

Tridesetogodišnji J. J. iz Banovaca otišao je osvježiti se sa svojim prijateljima na noćnom kupanju.

SLAVONSKI BROD – Tridesetogodišnji J. J. iz Banovaca, sela zapadno od Slavonskog Broda, mogao bi biti prva žrtva ovogodišnjeg kupanja na Savi i drugim kupališnim lokacijama na brodskome području. Zajedno s petoricom vršnjaka u utorak oko jedan sat iza ponoći sparinu je pokušao ublažiti noćnim kupanjem u rijeci Savi kod Dubočca. Sava je bila prilično topla, između 25 i 26 stupnjeva, a zbog plićaka morali su prehodati dvadesetak metara prema sredini rijeke i onda su svi poskakali u rijeku.

Međutim, J. J. nije izronio na površinu rijeke, a kako se dulje vrijeme pojavljivao, njegov su nestanak užasnuti prijatelji prijavili policiji.

Po zaprimljenoj dojavi angažirana je ronilačka ekipa specijalne jedinice policije iz Osijeka, koja je pretraživala taj dio Save gdje su se mladići kupali. Zbog nešto lošijih uvjeta i rupa na tome dijelu Save potraga za nestalim 30-godišnjakom nastavljena je u četvrtak, ali njegovo tijelo još nije pronađeno.

- Nastavit ćemo potragu - rekla je Kata Nujić, glasnogovornica PU brodsko-posavske.

Ključne riječi

Komentara 5

OB
-obrisani-
15:28 22.07.2010.

Već će on negde izroniti,možda u Jadranskom moru?? budimo strpljivi

GO
gogo1807
10:01 23.07.2010.

Nađen jučer oko 18h !!!! toliko o novinarima koji prate sve

IB
istina_boli
18:48 22.07.2010.

Ajd\' ne lupetaj. Ne moze da roni dulje od Beograda. Cekaj ga na Kalemegdanu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije