Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZNATI DETALJI

Šestero ozlijeđenih u sudaru na Braču: 'Imali su zaista sreće jer rijetko tko iz ovakvog sudara ostane živ'

Foto: DVD Supetar
1/6
29.12.2021.
u 17:26

Vatrogasci su dojavu o nesreći zaprimili u 12:12.

U sudaru dva osobna automobila u Braču ozlijeđeno je 6 ljudi od čega dvoje teže, no nisu u životnoj opasnosti. 

- Riječ je o sudaru dva osobna automobila. U jednom su bila dva čovjeka, a u drugom četveročlana obitelj od čega dvoje maloljetne djece. To je takva silina udarca i imali su zaista sreće jer rijetko tko iz ovakvog tipa sudara ostane živ - rekao je Nikola Martinić Dragan, zapovjednik DVD-a Supetar za 24 sata,

1/6

Vatrogasci su nam rekli da su dojavu u nesreći zaprimili u 12:12, te da je na teren izašlo tri vozila i 7 vatrogasaca, te je u pripravnosti bilo još njih četvero. 

Iako su prve informacije ukazivale na to da je ozlijeđeno pet od šest sudionika nesreće, iz PU Splitsko-dalmatinske su nam rekli da je liječničku pomoć zbog lakših ozljeda zatražila još jedna osoba čime se broj ozlijeđenih popeo na šest.

Nesreća se dogodila između na državnoj cesti između mjesta Nerežišća i Pražnice

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije