Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGUBILI KONTROLU

Strašan prizor: Troje mladih poginulo u nesreći u Srbiji, policajci ostali u šoku

Beograd: Dvoje poginulih u lan?anom sudaru 36 automobila
Marko Mrkonjic/PIXSELL
28.12.2021.
u 19:47

Neslužbeno se doznaje da suvozači nisu imali koristili pojas, a djevojka je u svom krilu držala štene koje je također stradalo

Troje mladih smerno je stradalo u strašnoj nesreći koja se danas dogodila u srpskom mjestu istočno od Beograda. 

Kako doznaje Blic.rs, automobil Peugot izgubio je kontrolu nad vozilom i prešao u suprotnu traku u kojoj je naletio na teretno vozilo. Poginuli su dva mladića starosti 20 i 21 godinu te djevojka u dobi od 20 godina. 

Neslužbeno se doznaje da suvozači nisu imali koristili pojas, a djevojka je u svom krilu držala štene koje je također stradalo. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 192.RS (@192_rs)

Snimke s mjesta nesreće pokazuju smrskani Peugot koji je izletio u jarak kraj ceste, a jedan policajac koji je stigao na mjesto nesreće u šoku se držao za glavu kada je vidio prizor. 


 

Komentara 5

KA
kajbiti
07:53 29.12.2021.

"Kako doznaje Blic.rs, automobil Peugot izgubio je kontrolu nad vozilom" Kak je automobil izgubio kontrolu nad vozilom? Sućut obiteljima.

FO
forfun
22:34 28.12.2021.

Smerno?

Avatar Tombstone
Tombstone
20:37 28.12.2021.

I?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije