Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TIJESNA POBJEDA

Nakon mjesec dana teških optužbi Trumpov čovjek ipak ušao u zadnji krug

Brett Kavanaugh
Foto: Reuters/PIXSELL
05.10.2018.
u 17:11

Bretta Kavanaugha optužila je sveučilišna profesorica Christine Blasey Ford da ju je seksualno napastovao 1982., no on je te optužbe zanijekao

Američki Senat izglasao je za predsjednika Vrhovnog suda u SAD-u s glasovima 51 za i 49 protiv.

Glasanje o konačnoj potvrdi očekuje se u subotu, piše CNN.

Dok je senat odlučivao o njegovoj nominaciji, ispred ureda senatora Mitcha McConnella prosvjednici su uzvikivali 'Ne odobravamo! Dosta je silovatelja na vlasti'.

Naime, Bretta Kavanaugha optužila je sveučilišna profesorica Christine Blasey Ford da ju je seksualno napastovao 1982., no on je te optužbe zanijekao.

– Zaklinjem se danas, pod prisegom, pred Senatom i ovom zemljom, pred mojom obitelji i Bogom, ja sam nedužan po ovoj optužbi – rekao je Kavanaugh Pravosudnom odboru.

Komentara 12

KO
konzervativac
17:49 05.10.2018.

Da li znate kada se to točno dogodilo? Ne znam! Da li znate gdje se to točno dogodilo? Ne znam. Da li znate razlog zašto ste išli tamo? Ne znam. Da li ste tamo išli u društvu? Ne znam. Da li vas je poslije događaja netko pratio kući? Ne znam. Čega se sjećate? Da sam popila jednu pivu. Ovo je sukus mog pažljivog višesatnog slušanja ispitivanja u senatu SAD. Uvažena profesorica koja teško optužuje kandidata za suca Vrhovnog suda ne sjeća se ničega nego da je popila točno jednu pivu i da ju je čovjek kojeg optužuje, ne silovao, ne čak ni skinuo, nego pokušao skinuti, pa bi onda vjerojatno ovo, vjerojatno ono. I jedino čega se , bez dokaza, sjeća ova aktivna članica demokratske stranke je da je to bi čovjek, koji je, gle slučaja, konzervativac i kojeg predlaže Trump.Ovo je bilo dovoljno u zemlji sankrosantnog stava prema presumpciji nevinosti dok se ne dokaže suprotno, da se sva ljevičarsko- liberalna bagaža predvođena demokratskom(komunističkom) strankom digna na noge i uz arlaukanje pristaša objesi čovjeka o prvo stablo.

I1
ing-12345
17:47 05.10.2018.

Kod optužbe sa sliovanje Bretta Kavanaugha način ponašanja liberalnih fašista je sljedeći: Odjednom se pojavljuje žena koja tvrdi da ju je prije 36 Bett htio silovati na zabavi a da je svih 36 godina šutila o tome. A Brett jet je tada imao 17 godina i nije imao nikakav društveni položaj pa ova stvarno nije imala nikakav razlog za šutnju. U istrazi je FBI upitao ovu navodnu žrtvu kada se je desila ta zabava, kako je došla na nju i kako je otišla sa nje. Ona nije znala odgovoriti na ova pitanja. a uz to osobe koje je navela za svjedoke rekli su da nisu bili na toj zabavi.

GU
Gustirna
17:21 05.10.2018.

Opa...demokratska stranka suradnika nazista sorosa i udba u hrvatskoj ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije