Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neisplata poticaja

Seljaci bosanske Posavine najavili blokadu graničnog prijelaza Orašje-Županja

traktori
Davor Javorovic/PIXSELL
22.01.2014.
u 09:27

Kako su najavili, danas će u Sarajevu predstavnici Saveza udruga poljoprivrednika Županije posavske razgovarati s predstavnicima Ministarstva poljoprivrede Federacije BiH kako bi ipak dijalogom pokušali pronaći rješenje

I seljaci susjedne Bosne i Hercegovine imaju slične probleme kao i hrvatski seljaci - na cesti moraju ishoditi ono što im pripada. Poljoprivrednici Županije posavske u bosanskoj Posavini, najavili su za sutra blokadu graničnog prijelaza Orašje-Županja zbog neisplate poticaja.

Oni su zaprijetili da će sutra u 12 sati traktorima i priključnim strojevima blokirati granični prijelaz, jedan od najprometnijih između Hrvatske i BiH, sve do ispunjenja zahtjeva.

No, kako su najavili, danas će u Sarajevu predstavnici Saveza udruga poljoprivrednika Županije posavske razgovarati s predstavnicima Ministarstva poljoprivrede Federacije BiH kako bi ipak dijalogom pokušali pronaći rješenje koje će zadovoljiti obje strane.

>> Nezadovoljni seljaci u BiH traktorima blokirali granice

Komentara 1

Avatar neodgovorni
neodgovorni
17:39 22.01.2014.

ja i moja obitelj se bavimo poljoprivredom od kad znamo i sta smo dobili od drzave to smo i ulozili u proizvodnju,nije puno al je dobro doslo ali nije mozda ne portebno jer tko hoce proizvodit i radit netreba ga drzava stalno financirat jer znam jako puno ljudi koi rede apartmane na moru i kupuju brodice i svasta pomalo od poticaja s tim da sta i posade mole boga da bude tuca,poplava itd da jos i ostetu naplate ali nemoje mislit da su tu samo slavonci jer to rade i dalmatinci i istrijani jer takvi smo mi svi lopovi hehe i dokad tako

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije