Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPROŠTAJNO 'PISMO'

Sarajlija na Youtubeu - Mourinho ili smrt

29.01.2009.
u 10:28

Mirsad, 30-godišnjak iz Sarajeva, objavio je na Youtubeu kratki film u kojem najavljuje samoubojstvo ako u roku od 30 dana ne upozna aktualnog Interova trenera Portugalca Josea Mourinha. U svom "oproštaju" Sarajlija, kojemu su liječnici zbog problema sa srcem rekli da neće još dugo živjeti, kaže da svom idolu samo želi stisnuti ruku i fotografirati se s njim. Mourinho je za njega trener koji je u posljednjijh nekoliko godina potpuno izmijenio nogomet svojom karizmom, ali i trenerskim genijalnostima.

Ako mu se želja ne ispuni, Mirsad je najavio da će počiniti samoubojstvo koje će njegova djevojka snimiti i objaviti na Youtubeu. Ova je snimka poslana i CNN-u. Mirsad kaže da Mourinha doživljava kao oca koji mu daje snagu da se bori s teškom bolešću. Trenutačno je bez posla, a zbog svoje će ga bolesti u državi poput BiH teško i dobiti. Mirsad na put u Milano ne može otići sam jer nema novca i ne može dobiti vizu.

Jose Mourinho je trener čiji je put počeo kad je počeo raditi kao prevoditelj Bobbyju Robsonu u Barceloni. Nikad nije robovao nikakvim pravilima. Naprotiv, postojeće sheme je rušio ispisujući svoje nogometne zakone. Zato nas ne bi trebalo iznenaditi ako prgavi Portugalac pokaže svoju drugu stranu i svojemu velikom obožavatelju iz Sarajeva stisne ruku na prepunom San Siru.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije