Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Samo da je uklonio sotinskog župnika, mons. Hranića ne bi sumnjičili za zataškavanje

30.03.2023. u 09:08

"Smjernice za postupanje u slučajevima spolnoga zlostavljanja maloljetnika od strane klerika", objavljene su na web stranici HBK-a još 2013. godine, što znači da su svi u Crkvi s njima jako dobro upoznati

Ključne riječi

Komentara 6

ŠI
Šipipipi
09:18 30.03.2023.

Hoće li tko konačno postaviti pitanje zašto je DORH čekao da osumnjičenik umre? Ili je kalkulantski sigurnije baviti se nekim biskupom nego zamjeriti se vlasti?

JO
jocoudriga
14:24 30.03.2023.

Što još zataškavaju? Da nema uskrsnuća jer nema ni groba!? Sa križa Rimljani nisu skidali jer su ptice i zvijeri razapete izjeli kao dio te strašne kazne...

Avatar Dragovit
Dragovit
10:10 30.03.2023.

RKC ima veliki problem. Naravno, pedofili i seksualni zlostavljači podjednako su zastupljeni u svim slojevima društva, ali Crkva bi obzirom na svoje poslanje trebala žurno djelovati na svaki dokazani slučaj na način da počinitelja izbaci iz svojih redova i kazneno ga prijavi policiji. Ovakve stvare jako štete Crkvi i daju vjetar u leđa raznim stranim agendama i njihovim ''hrvatskim'' podružnicama. Loše, jako loše za nas same.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije