Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sahrana u Zadru

Ožalošćena obitelj i prijatelji oprostili se od ubijene Sare Čirjak

sahrana, Sara Čirjak
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/13
24.06.2017.
u 16:19

Uz ožalošćenu obitelj i rodbinu od djevojčice su se došli oprostiti i njezini prijatelji, te kolegice i kolege iz školskih klupa

Stotine ljudi došli je ispratiti 14-godišnju Saru Čirjak koju je, kako sumnja policija,  prije nekoliko dana usmrtila sestrična Ivana Čude (27).  

Uz ožalošćenu obitelj i rodbinu od djevojčice su se došli oprostiti i njezini prijatelji, te kolegice i kolege iz školskih klupa. U nepreglednoj koloni za bijelim lijesom, mladići i djevojke su nosili na desetke vijenaca od bijeloga cvijeća, pišu 24 sata.

Podsjetimo, Sara je ubijena na ranču Mala Mila njezina ujaka Bogdana Čude u Žuljinama, 20-ak kilometara od glavne ceste koja od Gračaca vodi do Obrovca.

Za teško ubojstvo osumnjičena je Sarina sestrična Ivana Čude (27) koja je u četvrtak ujutro privedena na Županijski sud u Karlovac.

sahrana, Sara Čirjak
1/13

Motiv zločina i dalje je nepoznat, ali zna se što se otprilike događalo kobnog jutra oko sedam ujutro u sobi u potkrovlju kuće na ranču obitelji Čude. Ivana je ušla u sobu male Sare, stala iznad kreveta te ju je nožem dva puta snažno ubola u prsa. U to vrijeme osim Sare i Ivane nitko drugi nije bio u kući. Ivanin otac Bogdan, njegova supruga i dva brata te radnici već su bili za poslom na ranču na kojem je oko 70 grla stoke. Kasnije su išli vidjeti jesu li se djevojke probudile i zatekli su stravičan prizor; Sara je ležala ispod kreveta sva u krvi, bez svijesti. Odmah su pozvali Hitnu pomoć, ali i krenuli tražiti Ivanu. Ona je, navodno nestala i pojavila se drugog jutra u Zatonu Obrovačkom. Čitavu srijedu lička je policija radila očevid, ali oružje kojim je ubojstvo počinjeno nije nađeno. Ivana je navodno tek u srijedu navečer priznala što je napravila.

Komentara 5

AB
abendblatt
17:17 24.06.2017.

Sara, pocivaj u miru, ..

BO
Bongos
17:06 24.06.2017.

Vi koji se nadate da ce cura gorjeti u paklu, radije molite za nju, kad vec koristite religijske termine. Osim toga, tu je bog da joj sudi, a ne vi sitni, mali, necisti, obicni gresnici.

GR
grodar
16:38 24.06.2017.

Nadam se da ce ubojica gorjeti u paklu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije