Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dario Juričan:

'Potpise počinjem prikupljati kod vrtova na Savici gdje je uhićen Milan Bandić 2014.'

Dario Juričan
Foto: Dario Juričan/Facebook
1/4
20.11.2019.
u 10:49

Vrtovi na Savici predstavljaju simboličko mjesto unutarnje borbe Milana Bandića sa samim sobom, stoji u priopćenju Juričana

Redatelj Dario Juričan, koji je najavio kandidaturu za predsjednika države, objavio je da počinje prikupljati potpise u ponoć i jednu minutu u petak i to kod vrtova na Savici, gdje je uhićen Milan Bandić 2014.

"DIP objavljuje listu za sakupljanje potpisa u ponoć s četvrtka na petak, a minutu nakon toga krećem sa sakupljanjem potpisa. Suvremeni smo, imat ćemo printer sa sobom. U 1.00 am sam na Trgu bana Jelačića.

Lokacija uhićenja Milana Bandića odabrana je kao simboličko mjesto u kojem se susreće suvremena dilema hrvatske građanske jedinke: Milan Bandić tereti se za teška kaznena djela i na sudu niječe optužbe, dok ga Dario Juričan u svojoj predsjedničkoj kampanji poziva da pređe na svijetlu stranu korupcije. Vrtovi na Savici predstavljaju simboličko mjesto unutarnje borbe Milana Bandića sa samim sobom", stoji u priopćenju Juričana.

Juričan je obavijest o sakupljanju potpisa objavio i na svojoj Facebook stranici, kao i link do lokacije.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije