Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HSP dr. A. Starčević

Ruža Tomašić postala predsjednica, Bušić – novi član

tomašić
Goran Ferbezar/PIXSELL
23.10.2010.
u 18:20

Bušić je odbio sve ponuđene dužnosti: "Ne treba mi nezasluženo, rezultatima ću zaslužiti mjesto u stranci."

SLAVONSKI BROD – Pred oko tisuću sudionika, Ruža Tomašić izabrana je za predsjednicu stranke na 1. općem saboru Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević.

Zamjenici su Pero Kovačević i Radoslav Galić, a pristupnicu stranci potpisao je Zvonko Bušić, emigrant koji je 1976. u SAD-u osuđen za otmicu aviona izvedenu da bi se upozorilo na položaj Hrvatske u Jugoslaviji.

Bušić je odbio sve ponuđene dužnosti: "Ne treba mi nezasluženo, rezultatima ću zaslužiti mjesto u stranci."

Komentara 70

CR
crojol
02:42 24.10.2010.

Ko je reka jebo li ga caca da se crna legija ne vraca. Samo naprijed HSP ne obaziri te se na ovu komunisticku kopilad.

OB
-obrisani-
22:54 24.10.2010.

24.10.2010. u 10:14h kamocemo97 je napisao/la: ..OZNA SVE DOZNA......kući. sam PAJDO....kući. sam....Vikendica je u NINU....na plazi..\" zdrijac\"...ne Vrsi ..PAJDO...... . ..samo ti dodji...!!! +++++++++++++++++++++++++++++ Pazi ako te posjete neki Magaši,znaj da sam ih ja poslao.

US
U srcu
19:45 23.10.2010.

A - HSP na čelu sa drqaženom kelemincom radi čuda, na zadnjim izborima u koprivničkoj županiji odlučivali su tko će biti vlast na vašu žalost folnegovići dragi pravaši idu dalje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije