Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Roditelji užasnuti

Kamera otkrila što je dadilja radila dječaku

Snimka razotkrila dadilju
Foto: Youtube
15.05.2014.
u 12:47

– U školi smo čuli da mama jednog od učenika traži posao. Činilo se idealno – ispričali su roditelji koji su se šokirali kada su otkrili kakva je zapravo žena koja im je čuvala sina.

Rowena i Jack Churchland ostali su u šoku kada su pogledali snimku skrivene kamere koju su postavili u sobu svog 18-mjesečnog sina. Roditelji su uzeli dadilju zbog posla, a kameru su postavili samo kako bi sami sebe uvjerili da je sve u redu i da mogu imati povjerenja u ženu koja im čuva sina Ollyja već 15 mjeseci. No, dogodilo se potpuno suprotno.

Na snimci se moglo vidjeti kako se dadilja grubo odnosi prema djetetu i baca ga na krevet zbog čega je udarilo glavom u krevetić. Uznemirena majka snimku je odnijela na policiju nakon čega je dadilja uhićena. Zbog svega je završila na sudu gdje je priznala svoj grubi odnos prema djetetu, no sud je nije smatrao krivom pa je puštena na slobodu, a obitelj je na to uputila žalbu.

Roditelji se svakog dana sreću sa ženom koja im je zlostavljala sina, jer im djeca idu i istu školu. – Gledajući je svakog dana, stalno se sjetim svega što je bilo. I Jack i ja se osjećamo bespomoćno. Naš dječak bio je zlostavljan, a čini se da to moramo prihvatiti i pokušati ići dalje – ispričala je Rowena, piše Daily Mail. Otkrila je i kako su došli do dadilje, a to je bilo 2011. godine.

Počelo je s malim lažima

– U školi smo čuli da mama jednog od učenika traži posao. Činilo se idealno, imala je kvalifikacije i činila se draga – rekla je Rowena. Ipak, bilo je nekoliko čudnih situacija zbog kojih joj je dadilja postala sumnjiva. – Nekada je znala lagati o tome gdje je bila. Jednom sam je vidjela s Ollyjem u supermarketu, a kasnije je negirala da je bila tamo – rekla je Rowena. Dodala je kako ju je jednom na posao nazvala susjeda da joj kaže da je vidjela kako je dijete dugo vremena samo vani pa se bojala da ga netko ne odvede.

– Kada sam s njom o tome porazgovarala, rekla je da susjedi pretjeruju i da je u kuću otišla samo nakratko. Bila je izuzetno uvjerljiva. Rekla sam samo da više ne ostavlja Ollyja samog vani. – Kada je obitelj 2012. posjetila Rowenina majka, rekla joj je kako je primijetila da se dadilja ponaša drukčije kada misli da je nitko ne vidi. Predložila joj je skrivenu kameru, a Roweni se to činilo pretjeranim. Ipak, kako je godina tekla, Rowena je odlučila da će postaviti kameru, iako je bila uvjerena da neće otkriti ništa posebno.

Olly danas ima tri godine i njegovi roditelji kažu kako, srećom, ne vide na njemu znakove traume koju je proživio s dadiljom.

>> U kući Amerikanke pronašli tijela sedmero novorođenčadi

Komentara 8

LA
lakotako
13:16 15.05.2014.

Ja ne bih zvao policiju sam bih ovo riješio.

KA
kafka
15:12 15.05.2014.

Oprez - i male laži mogu biti pokazatelj neuravnotežene osobe.!

CH
chemica
13:02 15.05.2014.

Još jedan psihopat u akciji. Da, znaju biti uistinu uvjerljivi, skloni raznoraznim manipulacijama. Nije ono što si vidio već je onako kako oni kažu. Na kraju se počneš pitati da nije možda ipak problem u tebi, a da je sve skupa "jedan veliki nesporazum". Progledaš tek kada ti nanesu zlo bez ikakvog racionalnog razloga. Eto, kao ovom jadnom djetetu. Država ih još i po jajcima gladi, umjesto da zaštiti normalna ljudska bića. Kao, svi smo mi jednaki. Ljudska prava i slične budalaštine. Mjeri se istim aršinom, pogreška koju nehotice napravi normalno ljudsko biće i psihopat kojem su "pogreške" u prirodi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije