Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKA OPERACIJA

Rita (4) se oporavlja nakon transplantacije srca i njezino je stanje stabilno

Foto: Facebook
10.01.2018.
u 13:27

Dosad je na Rebru, kao jedinoj ustanovi koja radi transplantacije srca, bubrega i jetara u djece, napravljeno devet transplantacija srca u djece, odnosno maloljetnika

Rita, četverogodišnja djevojčica transplantiranog srca, dobro se oporavlja na intenzivnoj jedinici KBC-a Rebro i njezino je stanje stabilno, izvijestili su liječnici okupljeni na konferenciji za medije u toj nacionalnoj bolnici.

Tema konferencije na kojoj su sudjelovali ključni ljudi tima zaduženog za Ritino liječenje bila je upravo stanje te djevojčice, ali i generalno program transplantacije i liječenje srca u Hrvatskoj.

Dosad je na Rebru, kao jedinoj ustanovi koja radi transplantacije srca, bubrega i jetara u djece, napravljeno devet transplantacija srca u djece, odnosno maloljetnika. Tako se moglo čuti kako će jedna Ritina vršnjakinja također uskoro biti kandidatkinja za transplantaciju srca, kao i 16-godišnji dječak koji se također liječi na Rebru.

Pogledajte i galeriju: Ovo su simptomi koji će vam otkriti da imate problema sa srcem

1/11

Komentara 3

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
20:04 10.01.2018.

Mišu mali.... želim Ti svu sreću svijeta i da ovo što sada prolaziš bude čim prije iza tebe.....

Avatar anticenzura
anticenzura
13:39 10.01.2018.

4 godine!! Ovo su pravi mali heroji, izdrzati tu bitku, a tek zines na svijet. Neopisivo.

BL
bljak007
19:22 10.01.2018.

Bravo malena, samo tako hrabro, i nedaj se, ti si potrebna kao borac ovome svijetu, jer na nebu ima i previše malih anđela koji nisu mogli da se izbore.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije