Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

Rim: U požaru umrlo trogodišnje romsko dijete

romsko naselje
ANSA
27.08.2010.
u 16:34

U naselju od tridesetak straćara požar je izbio, kako kažu istražitelji, iz zasad neutvrđenih razloga, a najvjerojatnije zbog upaljene svijeće.

RIM – Dijete od tri godine poginulo je u požaru koji je izbio u jednom romskom naselju u noći između četvrtka i petka na periferiji Rima. Drugo je dijete, staro četiri mjeseca,  teško ranjeno, ali nije u životnoj opasnosti, a teške opekline ima i jedna žena. Djeca su se nalazila u jednoj baraci u naselju u kojem su se naselili Romi  između Rima i Fiumicina. Vatrogasci su s četiri vatrogasna vozila gasili požar koji je već zahvatio četiri barake. Kada su uspjeli ugasiti požar, u jednoj su baraci otkrili tijelo izgorjelog djeteta.

Četveromjesečno dijete s opeklinama prebačeno je u bolnicu San Camillo pa u bolnicu Gemelli. Prema izjavi policije riječ je o braći, čiji su roditelji prebačeni u bolnicu Sant'Eugenio.

Uzrok požara koji je izbio u romskom naselju još uvijek nije poznat.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
21:29 27.08.2010.

Eh, žalosti, jadna djeca. Nije ni čudo da izbijaju požari. Treba vidjet\' kakve priključke na struju rade.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije