Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Republikanci

Rick Santorum pobijedio u Minnesoti, Missouriju i Koloradu

Rick Santorum
AFP/Pixsell
08.02.2012.
u 09:07

Konzervativac Santorum u Coloradu je osvojio 40 posto glasova birača, a drugi je bio Romney sa 35 posto

Na stranačkim izborima republikanaca u Minnesoti, Missouriju i Koloradu pobjedu je odnio konzervativac Rick Santorum, javlja CNN. Glavni protukandidat bio mu je Mitt Romney.

Najžešće je bilo u Koloradu gdje je Santorum osvojio 40 posto glasova, Romney 35 posto, Newt Gingrich 13 posto, a Ron Paul 12 posto glasova birača.

U Minnesoti je Santorum bio daleko bolji od Romneyja – osvojio je 45 posto glasova, a Romney tek 17 posto.

Komentara 1

OB
-obrisani-
12:12 08.02.2012.

pak to i jesu konzervativne drzave, gdje valaju neki obiteljski normativi, a ne ko kod \"demokrata/zelenih\", oni kao prezidenti amerike guraju cigare u tudje seks masine i onda vele: kaj onda ak sam to napraviv, onaj kaj prevari svoju zeni taj ce prevarit i naciju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije