Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
javno pismo

Ribari: Premijerka žrtvuje ribarsku industriju, HDZ je talac HSS-a

friscic kosor
Marijan Sušenj/Pixsell
22.03.2011.
u 11:24

Iako HSS misli da su ribari guske u magli, podsjećamo ih da se ribari dobro nose s maglom koju će bura ionako ubrzo otpuhati, a ni ponašanje poput gusaka nama nije svojstveno, piše u priopćenju

Predsjednik Udruge profesionalnih ribara Mare Croaticum Daniele Kolec uputio je javno pismo u kojem analizira poziciju ribara i ulogu HSS-a.

“U sastancima koje su udruge imale s ministrom Čobankovićem primijetili smo da bez obzira što se ministar s nama dogovorio i nešto naredio Upravi ribarstva da to i provede, državni tajnik to ne uradi. Više puta smo se pitali što se tu zapravo događa i tko nas "vesla“? U početku smo mislili da ministar laže te da je u dogovoru s državnim tajnikom kojeg štiti, jer jedno bi govorio dok je Božanić bio prisutan, a drugo kad njega ne bi bilo. Ipak, poslije je već bilo očito da je HDZ talac HSS-a, jedne male stranke po broju simpatizera, ali velike u smislu trgovine. Pod stalnom prijetnjom HSS-ova izlaska iz koalicije, isključivo radi održavanja foteljskog položaja, ribarstvo i poljoprivreda rastureni su jer je Čobanković samo mali pijun pod komandom Friščića i Pankretića. Čobanković ne može smijeniti Božanića, iako već i mala djeca znaju sve o neradu i nestručnosti najpoznatijeg državnog tajnika u Hrvatskoj. Friščić i Pankretić su se također zainatili pa će oni i pod cijenu potpunog rasula u ribarstvu radije držati fotelju svome kadru Božaniću nego učiniti ono što bi svatko normalan uradio za svoju stranku i ovu državu.

Premijerka također žrtvuje cijelu ribarsku industriju radi virtualne vlasti, a Friščić i Pankretić trljaju si ruke jer je bitno da nisu zaboravili podijeliti poticaje svojim stranačkim seljacima i ribarima u pokušaju da pridobiju glasače.

"Iako HSS misli da su ribari guske u magli, podsjećamo ih da se ribari dobro nose s maglom koju će bura ionako ubrzo otpuhati, a ni ponašanje poput gusaka nama nije svojstveno", piše, među ostalim, u priopćenju kojeg supotpisuju i Albin Popov iz Udruge Naše more te Radovan Simić iz Udruge Istarski ribar.

Ključne riječi

Komentara 9

OB
-obrisani-
12:12 22.03.2011.

\"ribarska industrija\" ??? HAHAHAHAH kraj 3000 km mora u Zgrebu ne mozete kupiti 1 kg postene skuse Sve sto je dostupno je uvezeno iz Poljske,Argentine i cilea ZNA SE To ce sve prprodati veliki gazda ,sponzor kradezea ej budale jadne,sv,sv vi koi ste pobjegli iz ove zabokrecine..CESTITAM !! Uprao je u tijeku uvlacenje u supak EU lopovimapoklanjajem zerpa,no i opet nas nece

UK
Ugo Kajvez
12:27 22.03.2011.

Treba još već prosvjede po cijeloj hrvatskoj i sudski goniti ove lopove ko vrag grešnu dušu kad se ih jednom stjera s vlast .................. i tražiti maksimalnu kaznu za veleizdaju ...................

2X
2Xgeneral
11:56 22.03.2011.

Što će nam JOŠ I RIBARSKA INDUSTRIJA!!!???? Pa SRBI i BOSANCI imaju tvornice za preradu RIBE!!!!!!- pošto imaju VELIKO MORE!!! TREBA TU BAGRU RAZJURITI POD HITNO!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije