Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJAKOV POTHVAT

Regionalne novine od danas na 16 stranica

Zagrebački dio ekipe potpora kolegama na terenu
import
12.05.2008.
u 23:07

Regionalne novine Večernjeg lista od danas izlaze na 16 stranica. To je najveća novost koju uvodimo nakon više od godine dana regionalnog projekta Večernjeg lista te pošto smo prije godinu dana svu proizvodnju stranica premjestili u devet regionalnih ureda diljem Hrvatske. Od danas praktično provodimo naš slogan “Dvoje novine u jednima”, jer osim najvećih nacionalnih novina, svaka regija ima i najveće regionalne novine u Večernjem listu.

Dalmacija, Istra, Primorje i Lika, Podravina i Bilogora, Zagorje, Varaždin i Međimurje, Karlovac, Slavonija, Sisak i Zagreb – regionalne su novine čiji novi izgled danas predstavljamo.

Da bi se još lakše moglo prolaziti kroza sadržaj regionalnih izdanja malo smo osvježili izgled i sadržaj novina i uveli neke stalne rubrike. Grafički smo izgled   prilagodili tome da su posrijedi posebne regionalne novine, pa smo ih tako i strukturirali. Uz novosti u regionalnim novinama danas im pridružujemo i jednu novu rubriku – Zdravi&fit. Na vrhu su želja čitatelja bile teme iz zdravstva.


Moderan stroj koji je omogućio tehnološki iskorak

Stoga od danas pokrećemo stalnu dnevnu rubriku u kojoj ćemo od utorka do subote obrađivati zdravstvene teme posvećene različitim interesima čitatelja. Primjerice, svaki utorak bavit ćemo se temama o zdravoj prehrani, svaku srijedu savjetima o zdravlju za ljude zrele dobi, svaki četvrtak  temama iz psihologije, svaki petak prostor zdravlja posvećujemo onima koji vole ljepotu i wellness, a svake subote bavit ćemo se zdravljem najmlađih, naše djece. Svaki tjedan od utorka do subote davat ćemo odgovore liječnika na pitanja čitatelja, pa ovime pozivamo čitatelje da aktivno sudjeluju u kreiranju sadržaja na našim i vašim stranicama zdravog života.

Da bismo bili još bliže vašim interesima i potrebama premjestili smo našu rubriku Otvoreno i pisma u sva regionalna izdanja. To je kultna rubrika Večernjega lista, jedinstvena u hrvatskom novinarstvu. Naše regionalne novine bit će umetnute u središnji dio lista i moći će se lako odvojiti od ostalog sadržaja. To nam je omogućila nedavna velika investicija u novi stroj u Tiskari Zagreb. Uvodimo i neke izmjene za naše inozemno izdanje i izdanje za BiH.

Naime, najprodavanije hrvatsko izdanje u svijetu ono je Večernjeg lista i stoga smo našim čitateljima ponudili još više sadržaja.  Time će regionalni projekt Večernjeg lista završiti i nastaviti živjeti u samim novinama. No to nije kraj novostima, jer već u ponedjeljak kreće novi prilog...

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije