Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vlada

Razriješeni predstojnik Ureda premijera i glasnogovornik Vlade

vlada
Foto: Patrik Macek/PIXSEL
21.01.2016.
u 17:16

Na osobni zahtjev Vlada je, nadalje, razriješila pomoćnika ministra unutarnjih poslova Nebojšu Kirigina, pomoćnice ministrice socijalne politike i mladih Ivu Prpić i Mihaelu Matokanović Džimbeg, te pomoćnicu ministra zdravlja Natašu Zorić.

Vlada je danas održala telefonsku sjednicu na kojoj je, na osobni zahtjev, razriješila dužnosti predstojnika Ureda predsjednika Vlade Tomislava Sauchu te njegovog zamjenika Dalibora Dvornyja, kao i glasnogovornika Vlade Nikolu Jelića, priopćeno je iz Banskih dvora.

Također na osobni zahtjev, Vlada je razriješila zamjenika ministra poduzetništva i obrta Dražena Prosa, zamjenika ministra znanosti, obrazovanja i sporta Roka Andričevića, zamjenika ministrice vanjskih i europskih poslova Joška Klisovića i zamjenika ministra unutarnjih poslova Evelina Tonkovića. 

Na osobni zahtjev Vlada je, nadalje, razriješila pomoćnika ministra unutarnjih poslova Nebojšu Kirigina, pomoćnice ministrice socijalne politike i mladih Ivu Prpić i Mihaelu Matokanović Džimbeg, te pomoćnicu ministra zdravlja Natašu Zorić.

Isto na osobni zahtjev, Vlada je razriješila i dosadašnju članicu Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Ivanu Sauchu, a Mariju Pećanac imenovala vršiteljicom dužnosti člana Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

>> 'Ova Vlada ima vrlo prijeteći, a ne reformski potencijal'

Komentara 9

Avatar Oluja 2015
Oluja 2015
18:10 21.01.2016.

Gotovi su , obadva su pala . Bilo bi im pametno da pobjegnu u šumu .

NI
ninja72
18:27 21.01.2016.

Hvala svim svecima da smo ih se rijesili.

AF
afer
18:02 21.01.2016.

Prezimena im govore da su 'od stoljeća sedmog'. :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije