Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPLIT

Razbojnici pljačkali stan na 13. katu, policija ih čekala u prizemlju

Uhićeni provalnici u Splitu
Foto: Screenshot/Youtube/24sata
06.07.2018.
u 14:31

Pronađen je odvijač i ostali provalnički alat, a tek će se istragom utvrditi koliko su već stanova orobili uhićeni mladići.

Četvorica kradljivaca uhićena su tijekom neuspješne provale u stan na 13. katu zgrade u Splitu.

Policija je u Dobrilinoj ulici intervenirala brzo nakon dojave susjeda i ispred zgrade su se pojavila četvorica policajaca. Uskoro se pojavio i pojačanje te su u oko podneva provalnici u ''marici'' odvedeni u postaju, javljaju 24 sata.

Neslužbeno doznaju da se radi o državljanima Bugarske kojima ovo nije prva provala. Policijska intervencija odvijala se filmskom brzinom: ispred ulaza u Dobrilinoj br. 5, nekoliko minuta nakon dojave, dvojica policajaca blokirala su izlaz, dok su dvojica otišla dizalom do 13. kata. Pokazala se to kao dobra odluka, jer su gore zatekli razvaljena vrata, dok su se trojica provalnika spuštala stubama, no pali su u ruke policajcima na glavnim vratima.
 

Peti je uhićen u automobilu koji je bio stotinjak metara dalje. Pronađen je odvijač i ostali provalnički alat, a tek će se istragom utvrditi koliko su već stanova orobili uhićeni mladići.

Komentara 18

JU
juma
15:37 06.07.2018.

Sve mi se cini kako su ovo pripadnici jedne ugrozene manjine.

PR
prajdali100
17:02 06.07.2018.

Nadam se da će se policija potruditi da im boravak u Hrvatskoj ostane u nezaboravnoj uspomeni.

Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
16:25 06.07.2018.

Pa gdje bas na baksuzni 13. kat, haha. Bravo za policiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije