Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lopovi u akciji

Razbio kutiju za milodare u crkvi i ukrao novac

krađa torbice
Arhiv VL-a
10.01.2011.
u 10:49

Razbivši bočno staklo, lopov je ukrao torbicu s novcem, dokumentima, pečatom obrta iz Mačkovca i mobitelom

ČAKOVEC - Čak sedam teških krađa počinjeno je u Međimurju u svega tri dana. U nezaključanoj crkvi u Svetom Martinu na Muri lopov je nasilno otvorio zaključanu kutiju za milodare i ukrao novac. Šteta je 2000 kuna.

U Čakovcu je maskirani muškarac ušao u kladionicu Germania sporta i djelatnicu upitao gdje je novac. Potom je iza pulta otvorio ladicu iz koje je ukrao 2000 kuna. Počinitelj ima između 20 i 25 godina, visok je oko 170 centimetara, srednje tjelesne građe i tamnih očiju, pa policija moli pomoć.

Vlasnik kuće u Držimurcu ostao je bez nekoliko boca rakije.

U Nedelišću je na parkiralištu kod groblja provaljeno u osobni automobil 47-godišnjakinje iz Mačkovca. Razbivši bočno staklo, lopov je ukrao torbicu s novcem, dokumentima, pečatom obrta iz Mačkovca i mobitelom. Prilikom blokiranja kartica tekućih računa, utvrđeno je da je nepoznati počinitelj s bankomata podigao manji iznos. Šteta je 5000 kuna.

Okradeni su i kafić u Kotoribi te trgovina autodijelovima u Pribislavcu. Provalnika koji je, razbivši staklo na ulaznim vratima, pokušao krađu u prodavaonici u Palinovcu, otjerao je alarm.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije