Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Radovan Karadžić: Srebrenica je lažni mit s lažnim žrtvama

radovan karadžić
AFP
02.03.2010.
u 14:12

Mramorna je istina da Sarajevo nije bilo pod srpskom opsadom, nego je bilo podijeljen grad, rekao je Radovan Karadžić na današnjem suđenju.

U nastavku iznošenja svoje obrane pred Haaškim sudom  Radovan Karadžić izjavio je danas  kako su ubojstva Hrvata i muslimana u Sarajevu te  muslimana u Srebrenici tijekom rata u BiH od  1992. do 1995.  "lažni mit"  s "lažnim žrtvama", prenosi agencija Beta.

Karadžić, optužen za genocid nad nesrbima u BiH, izjavio je da Sarajevo nije bilo pod opsadom srpskih snaga,  nego da je vojska Republike Srpske bila u okruženju muslimanskih i hrvatskih snaga.

Srbi su u Sarajevu i širom BiH, po Karadžiću, kontrolirali samo svoje teritorije, a nisu ni pokušavali da zauzeti "muslimanske".
– Mramorna je istina da Sarajevo nije bilo pod srpskom opsadom, nego je bilo podijeljen grad – rekao je Karadžić.

Komentara 54

MI
mitar
14:26 02.03.2010.

Covjek je odradjivao prljave poslove svojih nalogodavaca V.Britanije,Francuske i Rusije.Dobit ce najvise 20 godina zatvora

OB
-obrisani-
19:06 02.03.2010.

--------->bili-tartuf i meni su ali sam opet načinia isti baš su se namučili samnom

OB
-obrisani-
19:18 02.03.2010.

Nadovezao bi se još jednim “proizvodom tvornice laži“ ili RTV Srbije o “krunicama od dečijih prstiča“ koje su kao mantru ponavljali tzv novinari. Sada i poglavica tih lažljivaca laže u sudnici i pravi se luđi nego što to i je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije