Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U SUBOTU U 10 SATI

Radnici Brodotrogira pozivaju na mirni prosvjed: 'Škveranima je dosta ignoriranja i ponižavanja'

Brodotrogir
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
11.01.2019.
u 14:05

Tvrde da posla nema i da se radnici šalju 'na čekanje'

Radnici Brodotrogira odlučili su se pobuniti i javno izraziti svoje nezadovoljstvo zbog brojnih problema u njihovom škveru.

Tvrde da posla nema i da se radnici šalju 'na čekanje' ili se otpuštaju uz obećane otpremnine koje se ne isplaćuju. Kažu i kako se krši kolektivni ugovor te da tvrde da Danko Končar 'užurbano prenosi vlasništvo brojnih tvrtki-kćeri sa Brodotrogira d.d. na svoju Kermas energiju'.

- Na to isisavanje više stotina milijuna kuna kapitala su iz Sindikata metalaca (SMH) još krajem 9.mjeseca upozorili nadležne institucije i premijera Plenkovića, no radnicima se nitko nije niti udostojio odgovoriti na njihove upite o legalnosti takvih poteza. Škveranima je dosta ignoriranja i ponižavanja! - stoji u priopćenju gdje je i poziv na mirni prosvjed.

On će se održati sutra u Trogiru i počinje u 10 sati.

Komentara 2

BA
bambi
14:44 11.01.2019.

jos prije dva mjeseca otprilike se saznalo da koncar "cisti" brodotrogir tako da novac prebacuje u drugu firmu,,i zanimljivo, to nije bilo zanimljivo ni premjeru, ni ministru gospodarstva a bome ni ministru policije,,da ne govorim o mileticu iz ids a koji je znao o tome i valjda "zaboravio" to reci ljudima iz uljanika,,samo da znaju da je kraj blizu,,..no netreba se cudit nicemu,,ako se dosad nije otkrilo nista "nezakonito" u aferi u uljaniku, a istragu su vodili ljudi koje je miletic postavio,,svakom pametnom je jasno sve,,

OB
ObrenM
16:38 11.01.2019.

Danko Koncar je veliki lopov,ali nece odgovarati,jer Zna se,ima potporu u vrhu ove vladavine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije