Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ravnatelj ne odustaje

Goran Radman poslao otkaze Hloverki Novak-Srzić i Elizabeti Gojan

hloverka
Foto: Pixsell
1/2
20.03.2015.
u 19:16

Kako doznajemo, Gojan trenutačno u Crnoj Gori gdje snima tri već unaprijed odgovorene emisije Damina gambita

Unatoč mnogobrojnim apelima iz struke, Sabora i cjelokupne javnosti da odustane od najavljenih otkaza novinarkama Elizabeti Gojan i Hloverki Novak-Srzić, glavni ravnatelj HRT-a Goran Radman nije odustao od svoje namjere.

Tako je, kako doznajemo, danas preporučeno poslao otkaze objema novinarkama, a one obavijesti o tome da ostaju bez radnog mjesta još uvijek nisu zaprimile.

Iz glasnogovorničke službe HRT-a nismo mogli dobiti potvrdu ove informacije, samo nam je kratko rečeno da ništa ne mogu komentirati.

Da ništa ne može reći, kazala nam je i Hloverka Novak-Srzić koju smo pitali za komentar informacije da joj je danas poslana obavijest o otkazu. Pokušali smo doći i do Elizabete Gojan, no nije se javljala na poziv. Kako doznajemo, ona je trenutačno u Crnoj Gori gdje snima tri već unaprijed odgovorene emisije Damina gambita.

Da podsjetimo, Elizabeta Gojan i Hloverka Novak Srzić odlukom glavnog ravnatelja bez radnih mjesta ostaju zato što su nakon emisije Inauguracija, koju je vodila Gojan obje u javnosti istupale bez odobrenja nadređenih čime su, Radmanovo je mišljenje prekršena interna pravila kuće.

>> 'Otkazima na HRT-u verbalni delikt vraćen je na velika vrata'

>> 'Ako Radman ne odustane od otkaza Gojan i Novak Srzić, možemo tražiti njegovu ostavku'

>> Grabar-Kitarović: Neugodno su me iznenadili izvanredni otkazi Gojan i Novak Srzić

Komentara 24

Avatar TAJSAM
TAJSAM
19:41 20.03.2015.

Ovog je tipa (Gorana Radman) jednostavno je vrijeme poslati u Jugoslaviju tj. Srbiju jel nema razloga niti potrebe njega ništa poučiti jel je on ortodoksni mrzitelj Hrvatske. Nije ni prvi niti zadnji isti tip je i Intedant HNK Rijeka Oliver Frljić, svi su to tipovi koji mrze Hrvatsku i Hrvate te su opasnost za opstojnost slobodne i voljene Hrvatske. Neznam samo kako nadležni ne vide i ne čuju ništa a ja ne mogu prijeći preko tih ljudi na tim radnim mjestima. Pozdrav dobrim ljudima

DU
Deleted user
19:24 20.03.2015.

Za Gojanicu lako. Koliko sam informiran, jedan zadarski meštar za jedra pokreće liniju Elisabeth Secret pod sloganom: Šijemo jedra za brodice i mudante od Gojanice. Tako da će ostati na malim ekranima kao model, ne zaboraviti da je ona prva se adaptirala na širokopojasan 16:9 format

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
19:44 20.03.2015.

Štafetaš nastavlja svo ubilački pohod. Bitno je još jednom naglasiti da gojanica nije dobila otkaz zbog omalovažavanja demokratski izabrane predsjednice i neprofesionalnog vođenja inauguracije, nego zato što je istupala bez odobrenja partije!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije