Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONFERENCIJA ZA MEDIJE

Tomašić Milanoviću: Proglasite gospodarski pojas ili odstupite!

ruža tomašić
Foto: Ruža Tomašić
1/4
02.11.2013.
u 10:29

"Od Vlade Republike Hrvatske tražimo da konstruktivno sudjeluje u osiguravanju parlamentarne većine za proglašenje gospodarskog pojasa"

Predsjednica HSP-a dr. Ante Starčević Ruža Tomašić jučer je u Splitu održala konferenciju za medije na temu "Premijeru Zoranu Milanoviću i Vladi RH: Proglasite gospodarski pojas ili odstupite!".

"Od premijera Milanovića zahtijevamo – dakle, ne tražimo već zahtijevamo - da se pred hrvatskom javnošću jasno i nedvosmisleno očituje o proglašenju hrvatskog gospodarskog pojasa na Jadranskom moru! Od Vlade Republike Hrvatske tražimo da konstruktivno sudjeluje u osiguravanju parlamentarne većine za proglašenje gospodarskog pojasa Republike Hrvatske na Jadranskom moru i provedbi te odluke. U protivnom zahtijevamo da vladajuća koalicija odstupi jer će tad biti jasno da štiti tuđe, a ne hrvatske interese!", poručila je Ruža Tomašić

Komentara 84

SE
sestrićna
11:07 01.11.2013.

žena ima pravo..sve neovisne i suverne zemlje ga imaju..a hrvatska je široke ruke dozvolila da talijani love do iznemoglosti u našim teritorijalnim vodama..

LU
lukasoliver
11:18 01.11.2013.

Ruza je nova zvijezda na Hrvatskom politickom nebu. Milance joj nije ni do pupka.

NE
Nepokolebljiv
15:48 01.11.2013.

Ocekujem da ce dezurni SKOJ-evci sada skociti i prozivati HDZ kako nije proglasi "Gospodarski pojas" ali ima nas dovoljno koji znamo da je i HDZ pun SKOJ-evaca a na koncu ako je jedna "partija" propustila nesto to onda ne znaci da je to razlog da dobru stvar mora i druga "partija" propusti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije