Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesvakidašnji incident u Zadru

Putnici ostali u nevjerici: Posvađao se s djevojkom na brodu pa skočio u more

katamaran
Foto: Dino Stanin/PIXSELL/Ilustracija
14.09.2016.
u 12:51

Muškarac je isplivao na plaži Jadran i udaljio se u nepoznatom smjeru

U zadarskoj luci dogodio se nesvakidašnji događaj. Muškarac srednje dobi u ponedjeljak oko 21 sat skočio je s putničkog broda Dora netom nakon isplovljavanja za Preko. Posada broda odmah je obavijestila Lučku kapetaniju, čiji su djelatnici krenuli u potragu za muškarcem. Na brodu je navodno bio u društvu ženske osobe, a skoku u more, doznaje se, prethodila je njihova svađa.

– Policija je o ovom događaju dojavu dobila od Lučke kapetanije. Odmah nakon isplovljavanja broda iz luke, na nekih 50 metara od crvene lanterne na gradskom lukobranu, Đigi, muškarac je skočio s broda u more. Za njim je odmah u potragu krenuo brod Lučke kapetanije, ali je muškarac isplivao na plaži Jadran i udaljio se u nepoznatom smjeru – rekao je Elis Žodan iz PU zadarske za Zadarski list.

Slijedi mu optužni prijedlog

Svjedoci koji su se našli tamo kažu da su muškarca s broda tražili reflektorima, a on je, nakon što je isplivao, otišao prema Maraska parku. Slučaj je, dodaje Žodan, još uvijek u obradi, a ako se sazna identitet osobe, protiv njega će se podnijeti optužni prijedlog zbog ugrožavanja sigurnosti plovidbe.

– Katamaran je istog trenutka zaustavljen te je posada Jadrolinije reagirala sukladno protokolu Sustava upravljanja sigurnošću i zaštite okoliša kojim je propisan postupak za slučaj pada čovjeka u more. Putnik je otplivao u smjeru bivše tvornice Maraska – naveli su u Jadroliniji, dodajući kako je zbog zaustavljanja katamaran neznatno kasnio u daljnjem nastavku putovanja.

> > Mladić iz sudnice pokušao pobjeći kroz prozor!

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
14:17 14.09.2016.

Žene su zaista katkada u stanju izluditi muškarca.

DO
doby43
13:20 14.09.2016.

Stoposto je muški rekao da će skočit u more ako ne prestane, a ona tvrdila da blefira haha

Avatar Vigo__the__Carpathian
Vigo__the__Carpathian
17:03 14.09.2016.

Potpuno ga razumijem, ja bi isto napravio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije