Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUCNJAVA U KANADI

Dva policajca ubijena, ranjeni napadač uhićen. Kanađani bijesni: 'Pustite da umre'

Foto: Reuters/Pixsell
1/2
10.08.2018.
u 16:36

Policija poručuje ljudima da ostanu u kućama i zaključaju vrata

Najmanje četiri osobe ubijene su u pucnjavi koja se dogodila u Kanadi, javlja policija.

- Možemo potvrditi da se osumnjičenik u pritvoru trenutačno nalazi pod njegom zbog ozbiljnih ozljeda povezanih s incidentom ovog jutra - napisala je u zadnjem obraćanju javnosti policija Frederictona putem Tweetera.

- Pustite ga/ju da umre - samo su neki od komentara ispod tweeta.

- Možemo potvrditi da nema više opasnosti za javnost i više se ne morate zaključavati. I dalje smo na mjestu zločina te ćemo na tom području vršiti istragu. Hvala na razumijevanju - javila je policija Frederictona. 

Podsjetimo, policija je uhitila jednog osumnjičenog. Je li ih bilo više znat će se nakon očevida. 

- Od četvero ubijenih u pucnjavi, dvoje je policijskih službenika. Imena nećemo još iznositi. Molimo za razumijevanje jer su ovo teška vremena za naše kolege i njihove obitelji. Nastavit ćemo s pružanjem informacija - poručila je policija Frederictona na svom Twitter profilu. 

- Možemo potvrditi da smo uhitili jednu osobu. Nastavljamo s istragom, a vi nastavite izbjegavati područje napada. Za točne informaciju pratite naš profil - objavila je policija.

- Incident je rezultirao s četiri mrtve osobe - napisala je policija grad. 

Policija je na svom Twitteru pozvala sve građane Frederictona da javno ne objavljuju informacije o položaju i aktivnostima same policije.

Sky News javlja kako incident još traje, a policija poručuje ljudima da ostanu u kućama i zaključaju vrata.

Ključne riječi

Komentara 69

AA
AAAAAA
14:05 10.08.2018.

multikulturalizam! Bravo kanađani, samo naprej!!!

PR
prajdali100
14:03 10.08.2018.

Je l se to netko nije uspješno integrirao u kanadsko soroš- liberalno društvo ili je nekoj budali pukao film.Saznaćemo uskoro.

VE
verica2
16:58 10.08.2018.

Incident s četiri ubijene osobe? Valjda se to ipak zove tragedija ili makar nesreća ili zločin?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije