Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opljačkana mjenjačnica

Pucnjava i hitna pomoć preplašili Zaprešić: Lopov pobjegao s nekoliko desetaka tisuća eura

Zagreb: Opljačkana poslovnica Hrvatske pošte u Markuševcu
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
1/3
31.01.2023.
u 12:03

Hici iz vatrenog oružja i Hitna pomoć uznemirili su stanovnike. Pljačkaš je mjenjačnicu oštetio za nekoliko desetaka tisuća eura. PU zagrebačka intenzivno traga za nepoznatim lopovom.

U ponedjeljak navečer, oko 19 sati u Tržnoj ulici u Zaprešiću nepoznati je počinitelj uz prijetnju vatrenim oružjem i nasiljem počinio razbojništvo nad 64-godišnjim zaposlenikom mjenjačnice. Tom je prilikom ukrao novac. Nakon toga udaljio se s mjesta razbojništva i pokušao pobjeći. No oštećeni je, kako bi ga zaustavio u bijegu ispalio nekoliko hitaca. No osumnjičeni je ipak pobjegao

Napadniti i opljačkani djelatnik mjenjačnice oružje posjeduje zakonito, a nakon događaja pružena mu je liječnička pomoć u bolnici Sveti Duh u Zagrebu. 

Hici iz vatrenog oružja i Hitna pomoć uznemirili su stanovnike. Pljačkaš je mjenjačnicu oštetio za nekoliko desetaka tisuća eura. PU zagrebačka intenzivno traga za nepoznatim lopovom. 

Ista je mjenjačnica već nekoliko puta bila ne meti razbojnika. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije