Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽRTVA DARUVARCA

Prvi put se oglasila i pretučena djevojka: 'On je kriminalac kao i vlasnici kafića'

Darko Kovačević Daruvarac
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
15.12.2018.
u 16:04

Nakon puštanja Darka Kovačevića Daruvarca iz zatvora, prvi put se u javnosti oglasila žrtva

Nakon što je Darko Kovačević Daruvarac jučer pušten iz zatvora, na društvenim mrežama oglasilo se mnogo razočaranih i ljutih građana. Danas se po prvi put oglasila i pretučena djevojka. 

18-godišnjakinja koju je prije šest mjeseci Daruvarac brutalno premlatio, objavila je svoj komentar, prenosi RTL

“Eto našeg pravosuđa! Za ovog idiota nemam riječi niti ću išta reći jer je doista suvišno da trošim riječi na monstruma. Kriminalac običan kao i vlasnici kafića."- rekla je mlada Zadranka te dodala:

"A vlasnici kafića pobjegli i nisu se udostojili doći na sud, a zašto? – Istina boli. Toliko o tome. Nema potrebe da ne imenujem pomagača jer ga je ionako javnost prozvala i javno obilježila”- razočarano je rekla 18-godišnjakinja. 

Situaciju je komentirao i odvjetnik djevojke, rekavši da "ovakva praksa mora prestati", a Forum žena SDP-a je u priopćenju iznijelo da je ovo "sumrak funkcioniranja pravosudnog sustava u Hrvatskoj".

VIDEO: Suđenje Darku Kovačeviću zbog premlaćivanja djevojke

Ključne riječi

Komentara 68

PH
Petarstijena-HR
17:05 15.12.2018.

Građani RH i javnost pozivaju ovom prilikom Predsjednicu RH da se očituje povodom korupcije u zadarskom sudstvu i policiji. Sada je bilo na dnevniku da dileri i kriminalci povezani sa ovim dilerom iz zadra prijeti majci i pretučenoj djevojci. Javnostt očekuje smjene ministra pravosuđa i policije, a isto tako očekuje i reakcije i očitovanje Predsjednika Vlade RH. Novinari trebaju pratiti ovaj sluča i rasvjetliti sve detalje u ovom korumpiranom i nezakonitom sudskom procesu.Ovdje je riječ o sprezi zadarskih dilera,sudstva i policije.Ako prijete majci i pretučenoj djevojci, zašto zadarska policija putem IP adresa ne pronađe sa kojih računala dolaze prijetnje, i zašto ne očiste policijske redove od dilera i osoba povezanih s ovim zadarskim dilerom.Javnost će pratiti ove događaje, a organizacijse za ljudska prava i druge udruge trebaju organizirati prosvjede diljem Hrvatske-svi mi grđani smo spremni sudjelovati u velikim i masovnim prosvjedima protiv korupcije u pravosuđu, kao što je bilo u Bukureštu u Rumunjskoj...narod ovo više ne može trpit ni gledat...!!!!isto tako podržka građanima Zadra na prosvjedu protiv korumpiranog i povezanog sudstva i policije s ovim kriminalcem, gdje mu izlaze u susret...Ne dajte se Zadrani, izdržaliste granatiranje grada 5.g, možete počstiti grad od dilerskog smeća, a pomoći će vam cijela Hrvatska...

DU
Deleted user
16:44 15.12.2018.

Na žalost ove cure samo izazivaju sudbinu.Kad vidiš da je kreten samo je pitanje kad će te takav nalupati.A kako sam već i napisao.Postavljam pitanje zašto nije optužen za pokušaj ubojstva,tko mu je i zašto išao na ruku.

MI
Mihael66
16:44 15.12.2018.

Treba zatvoriti idiota i kafić gdje je pretucen a cura treba rec kojim kriminalom se bave ti ljudi, vjerojatno droga itd pa policijom radi već jednom svoj poso za koji si plaćena, a ne da čuvaš takve idiote sljam drustva

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije