Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROVALA U ŽUPNI URED

Provalnik razvalio vrata, ispremetao ladice i ništa nije odnio

provala u župu
Dragutin Šantoši
06.09.2010.
u 15:31

Kada je župnik poslijepodne ušao u župni ured, imao je što vidjeti. Policija traga za nepoznatim provalnikom.

CABUNA – Nepoznati provalnik u nedjelju je od 7.45 do 15.45 sati uz pomoć prilagodljivog alata nasilno provalio vrata u Župnom uredu u Cabuni. Kada je župnik poslijepodne ušao u župni ured, imao je što vidjeti. Vrata su bila razvaljena, a unutrašnjost ureda sva u neredu. Provalnik je ispremetao ladice radnog stola mjesnog župnika te police ormara, ali, kako tvrdi policija, iz prostorije nije ništa otuđio, nego je nestao u nepoznatu pravcu.

Za nepoznatim provalnikom policija traga.

 

Ključne riječi

Komentara 2

AN
antikorumpirani
20:07 06.09.2010.

mozes si misliti...uzeo je on ali se jos nezna šta ili nece da kaze!!!

PL
pljuka66
15:39 07.09.2010.

Nije uzeo ništa! Pa sigurno da nije...Svi kažu da je župnik malo udaren kad popije a tako jako voli vinćeko i mladež.Tko zna?Možda mu ljubavnik ispremetao stvari.!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije