Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE SE DAO SMESTI

Prosvjednici okružili novinara Ivicu Puljića, no svi pričaju o njegovoj reakciji

Screenshot Al Jazeera
07.01.2021.
u 15:34

Ivica Puljić javljao se ispred zgrade američkog Kongresa kada su među novinare počeli dolaziti prosvjednici. Unosili su se u kameru te su uzvikivali parole o lažnim vijestima.

Koliko su daleko otišli prosvjednici jučer u Washingtonu pokazuje i snimka Al Jazeere Balkans čijeg su novinara okružili Trumpovi pristaše te mu nisu dali da izvještava.

Ivica Puljić javljao se ispred zgrade američkog Kongresa kada su među novinare počeli dolaziti prosvjednici. Unosili su se u kameru te su uzvikivali parole o lažnim vijestima.

– Komunisti, Kina, nećete više – galamila je u kameru Trumpova simpatizerka.

 

– Imamo novu dopisnicu iz Washingtona – našalio se Puljić te dodao:

– Nema razgovora s tom vrstom ljudi, oni su nas došli ometati na radnom mjestu. Možda ću sutra ja doći na njeno radno mjesto i tamo vrištati i galamiti, ja mislim da bi to bilo fer.

Puljić je kazao kako je zanimljivo da policija uopće nije intervenirala te da je puštala prosvjednike da dođu do novinara.

Ključne riječi

Komentara 4

SO
Sobrudolf
19:23 08.01.2021.

Da li su crnci ili latinosi krenuli na kongres, policija bi ih poubijala bez milosti, a ove Trumpove bijele primitivce su mirno pustili da divljaju.

RI
rimac444
16:08 07.01.2021.

vidjelo se očito da dio policije sudjeluje i pomaže prosvjednicima

Avatar Terra
Terra
15:56 07.01.2021.

Ne zovu vas bezveze Al lažira....iako sam protiv ovakvog ometanja novinara. Treba se držati one stare.....ako ne čitaš/pratiš medije onda si neinformiran, a ako čitaš/pratiš medije onda si dezinformiran

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije