Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TISUĆE NA ULICAMA: KRIZNO STANJE:

Izrael 'gori', tisuće na ulicama, zapaljene ceste, blokiran aerodrom: Svi čekaju Netanyahua

27.03.2023.
u 14:31

Deseci tisuća prosvjednika upravo su na ulicama Tel Aviva nakon smjene ministra Yoava Gallanta. Svi očekuju odustajanje od pravosudne reforme, a u međuvremenu je izraelska policija postavila blokade cesta. "Ljude obuzima duboki strah", rekao je predsjednik Isaac Herzog

Komentara 16

SE
senior12
15:15 27.03.2023.

Kad god negdje manjinski ljevičari izgube izbore kreću masovne demostracije koje podupire SAD, koji je također u zadnjem mandatu došao na Vlast zahvaljući izmanipuliranim BLM pokretom i očitok krađom "dopisnih glasova". Ako se i dogode koji "desniji" prosvjedi, to se onda opisuje kao državni udar. To nam samo govori da jedna manjina uz pomoć medija drži šape nad svim polugama društva.

VE
Verwoerd
15:25 27.03.2023.

Zna se jako dobro tko stoji iza tih "demokratskih prosvjeda". Isti onaj koji je stajao i iza prosvjeda "za stojedinicu" u Zagrebu 1996. ili iza Euromajdana u Kijevu 2014., to je uvijek jedna te ista priča, uvijek jedan te isti "filantrop" koji na ovaj način guši demokraciju dok perverzno tumači kako je on zapravo brani.

Avatar Đoni_bravo
Đoni_bravo
16:55 27.03.2023.

cudoviste stvara cudoviste,zidove su proganjali i gazili stoljecima sada oni to cine drugima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije