Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
korzika

Prosvjednici demolirali muslimansko mjesto za molitvu

Pro-Palestinian Protesters Demonstrated - ParisAn estimated 5,000 Pro-Palestinian protesters demonstrated against Israeli military action to show their support for the Palestinian people in Paris, France on July 19, 2014. Clashes broke out in defiance of
Foto: Reuters/PIXSELL
26.12.2015.
u 08:39

Tijekom jučerašnjeg poslijepodneva oko 600 osoba mirno se okupilo u Ajacciu u znak potpore dvojici vatrogasaca i jednom policajcu koji su dan prije ozlijeđeni u sukobu u siromašnoj gradskoj četvrti

Prosvjednici su sinoć demolirali prostor za molitvu muslimana na Korzici, te pokušali zapaliti primjerke Kurana, priopćila je policija. Francuski premijer Manuel Valls na Twitteru je osudio "neprihvatljivo oskrvnuće muslimanskog mjesta za molitvu".

Tijekom jučerašnjeg poslijepodneva oko 600 osoba mirno se okupilo u Ajacciu u znak potpore dvojici vatrogasaca i jednom policajcu koji su dan prije ozlijeđeni u sukobu u siromašnoj gradskoj četvrti.

Od prosvjednika se odvojila skupina koja je uz povike "Van Arapi" pokušala pronaći počinitelje agresije od dan ranije. Mala skupina došla je i u prostoriju gdje se muslimani mole, razbila staklena vrata i demolirala je, te pokušala zapaliti knjige, među kojima i primjerke Kurana.

>> Imam u Novom Pazaru: Napad na Charlie Hebdo je atentat, a ne terorizam!

Komentara 7

ST
stojance
13:29 26.12.2015.

fransuska i francuzi su najveci kolonizatori svijeta,oni su isli u africke zemlje, kolonizirali ih nasilno, cinili genocid nad njima bez obzira dali su bili ti muslimani ili krscani, i danas u 2015 god oni nasilno prinudjuju svoje bivse kolonije daa placaju porez veliki porez sto su im dopustili da budu svoji u svome !...i vidite kako postupaju i sada

DU
Deleted user
10:21 26.12.2015.

Stara je narodna poslovica: "Tko sije vjetar, žanje oluju!" Siju bombe pa kada požanju vatru onda se čude!

PE
pekimrak
09:12 26.12.2015.

UHUHU pocelo je jos samo jedan mali fitilj i ode sve kvragu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije