Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UTOPIO SE U SAVI

Pronađeno mrtvo tijelo muškarca kod Slavonskog Broda, utvrđuje se identitet

Ivica Galovic/PIXSELL
27.07.2021.
u 15:38

- Očevidom je utvrđeno kako je riječ o muškoj osobi za koju još treba otkriti identitet - rečeno je iz policije

Danas oko 13 sati na ušću kanala Glogovica u rijeku Savu kod Slavonskog Broda pronađeno je tijelo muškarca. Po zaprimljenoj dojavi policijski službenici PU brodsko-posavske izašli su na teren i na mjestu pronalaska utopljenika obavili su očevid.

- Očevidom je utvrđeno kako je riječ o muškoj osobi za koju još treba otkriti identitet - rekla je Kata Nujić glasnogovornica PU brodsko-posavske za 24sata.

Dodala je da se pronađeno tijelo zasad ne može sa sigurnošću povezati s nestankom muške osobe za kojom se traga od subote 21.srpnja. Naime, 24. srpnja, kaže Kata Nujić, prijavljen je nestanak Roberta Škorića iz Slavonskog Broda, rođenog 1968.godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije