Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Može li znanstvenik biti i vjernik?

Pročitajte svjedočanstva znanstvenika koji su pomirili vjeru u Boga i znanost

Božja znanost
Foto: VL
29.03.2018.
u 08:56

Može li osoba u potrazi za znanstvenim saznanjima održati svoju vjeru u Boga? Knjiga “Božja znanost” donosi odgovore poznatih hrvatskih i svjetskih znanstvenika

Biti znanstvenik znači temeljito tražiti odgovore na teška pitanja, ma kakvi oni bili, ali biti vjernik znači vjerovati da je odgovor već u nama. Možda zvuči konfliktno, ali knjiga “Božja znanost” donosi svjedočanstva poznatih hrvatskih i svjetskih znanstvenika koji su uspjeli pomiriti vjeru i znanstveno istraživanje. Svoj primjerak potražite u četvrtak 29. 3. u megapaketu Večernjeg lista za samo 10 kuna.

U ovoj zbirci javnih svjedočanstva sakupljene su misli i ispovjesti 26 akademika, sveučilišnih profesora, genetičara, fizičara, astrofizičara, matematičara, filozofa, filologa, inženjera, psihijatara, liječnika specijalista, arhitekata, pravnih stručnjaka, muzikologa i pedagoga. Objašnjavaju zašto vjeruju u Boga, jesu li znanost i vjera ljuti neprijatelji ili saveznici, može li se istodobno biti znanstvenik i vjernik, je li "veliki prasak" Božje djelo i što kažu o evoluciji.

Knjigu “Božja znanost” možete pronaći kao dio Večernjakovog megapaketa u četvrtak, 29.3. Uz knjigu i primjerak Večernjeg lista, darujemo Vam ii prilog “Putovanja”, u kojem ćete moći pročitati prijedloge za sjajna i povoljna putovanja u europske gradove već za 300 kuna. Ne propustite Večernjakov megapaket za samo 10 kuna.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije