Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakve legende

'Fotka' mu otkrila tko ga je doveo kući nakon teškog opijanja

selfie
Foto: Facebook
1/2
30.05.2017.
u 11:37

Mladić po imenu Reece završio je u svom krevetu pijan, a ujutro se nije sjećao kako je došao kući

Hit na Facebooku postala je fotografija pijanog mladića kojeg je kući dovezla australska policija, no on se toga zapravo uopće i ne sjeća. Kada se probudio, uzeo je svoj mobitel i otišao pogledati fotografije koje je snimio večer prije. Ono što ga je iznenadilo bili su selfiji s policijom dok on leži u svom krevetu.

Zbog tih fotografija shvatio je kako je tu večer došao kući, a dvoje policijskih službenika napravilo je selfije s njim kako bi ujutro otkrio tko ga je pijanog dovezao kući.

– Upravo sam gledao po mobitelu i ispada da su ovi dobri policajci napravili nekoliko selfija nakon što mu moju pijanu guzicu dovezli kući. Kakve legende – napisao je pod fotografiju mladić po imenu Reece.

Policija iz Tasmanije potvrdila je da je riječ o njihovim službenicima, no upozorila je sve one koji idu u noćne izlaske da se pobrinu za to kako će doći do kuće te da policija nije taksi-služba.

– Napravite plan kako ćete doći kući ako popijete koje piće. Onda neće biti rizika za vas, vašu obitelj, prijatelje ili bilo koga drugog na cesti – rekao je poručnik Craig Fox. 

Foto: Facebook/ Naš potok

Komentara 1

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
12:16 30.05.2017.

Dotične policajce bih prijavio zbog diranja mojih privatnih stvari. Oni nemaju nikakvo pravo uzimati mobilne telefone od mirno alkoholiziranih osoba i koristiti ih za samopromociju na društvenim mrežama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije