Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Dio korisnika A1 ostao bez fiksnog interneta: Ako još imate poteškoća prvo učinite ovo

Iz A1 Hrvatska su se oglasili i na Facebooku gdje su se ispričali korisnicima
28. listopada 2020. u 18:26 30 komentara 6658 prikaza
A1 Hrvatska
Foto: A1 Hrvatska

Brojni čitatelji koji koriste A1 mrežu javili su kako su danas u popodnevnim satima ostali bez interneta. Prema objavama na društvenim mrežama bez interneta je dio građana iz Zagreba, Osijeka, ali i ostalih dijelova zemlje.

U Splitu spektakularan vatromet i bakljada "Torcidi" za rođendan NEVJEROJATNA BAKLJADA Komentar na Torcidin spektakl postao hit na internetu! Javili se i dinamovci

Isto tako, mnogi su javili kako ne mogu stupiti u kontakt sa službom za korisnike.

- A1 generalno pao internet. Zakrčeni su pozivima u službu za korisnike. Čekala sam 15 minuta da se javi operater. Kažu da rade na rješavanju problema i da možemo samo čekati, javila nam je čitateljica. 

- Trenutno imamo poteškoća s pristupom fiksnom internetu za dio korisnika. Ispričavamo se svim zahvaćenim korisnicima na neugodnosti. Naši stručnjaci rade na što skorijem otklanjanju - rekli su iz A1.

Iz A1 Hrvatska su se oglasili i na Facebooku gdje su se ispričali korisnicima i istaknuli da se radi na otklanjanju poteškoća.

Poteškoće su otklonjene nešto prije 20 sati, a onima koji ih i dalje imaju poručili su da restartiraju modem ili ih kontaktiraju.

Zahvaljujući intervenciji naših stručnjaka, poteškoće s pristupom fiksnom internetu su otklonjene. Usluge bi sada...

Objavljuje A1 HrvatskaSrijeda, 28. listopada 2020.

Otklonjene poteškoće u pristupu fiksnom internetu za dio A1 korisnika

Dio fiksnih korisnika A1 mreže danas je u kasnim popodnevnim satima imalo poteškoće s korištenjem fiksnih internet usluga, zbog čega iskreno žalimo. Naši stručnjaci poduzeli su sve kako bi čim prije otklonili tehničke poteškoće. Dio fiksnih korisnika poteškoće je osjetio u 17:50 sati, a u 19:39 je ponovno uspostavljeno pružanje usluge. Za vrijeme trajanja poteškoća niti u jednom trenutku nije bilo prekida ostalih telekomunikacijskih usluga. Iskreno se ispričavamo svim korisnicima zbog poteškoća i neugodnosti u korištenju A1 usluga. 

Viralni recept
Recept za pečeni krumpir 'srušio' internet: Ova metoda i začini spoj su koji čine savršenstvo
PRIPREMA VOZILA
Doznajte kako kvalitetno pripremiti vozilo za zimsku vožnju i osvojite vrijedne nagrade
  • ares2020:

    Korisnik sam usluge već deset godina, dok je bio Bnet usluga je bila mnogo bolja i jeftinija a otkada je Bnet preuzeo A1 usluga je lošija a skuplja. Iskreno, kada mi istekne sadašnji ugovor razmislit ću o promjeni.

  • montello:

    imamo najsporiji internet na svijetu a plaćamo skupo.

  • Dak1959:

    U svemu smo najgori u Europi pa tako i u internet mreži .