Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gaf tjedna

Privilegirani zastupnik proziva novinare da su privilegirani jer rade svoj posao

Robert Jankovics
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
10.03.2024.
u 10:00

Koliko su novinari privilegirani, vidi se i iz tog nastupa zastupnika Jankovicsa u Otvorenom kada je prstom upro u zadnji bastion obrane od sveopće korupcije.

Zastupnik Robert Jankovics, koji je doista privilegiran što u Hrvatskoj može s minimalnim brojem glasova, i praktički bez prave izborne borbe, sjediti u Saboru osam godina, raspričao se o privilegiranim novinarima i usput ih optužio da daju "značajan iznos novca" kako bi dobili određene informacije (ah, ti novinari, ne znaju što će s lovom).

Ne smatram se nimalo privilegiranim što sam prisiljen komentirati gafove privilegiranih političara, a sumnjam da će mi netko za to ponuditi i pola centa, ali bih vrlo rado, kao i svaki hrvatski novinar, objavio sve što smrdi na korupciju, pljačku i lopovluk. I ni tada se ne bih osjećao privilegiranim, već sasvim običnim. Koliko su novinari privilegirani, vidi se i iz tog nastupa zastupnika Jankovicsa u Otvorenom kada je prstom upro u zadnji bastion obrane od sveopće korupcije. Jer, ako i tako beznačajan političar olako blati novinare, što tek mogu učiniti oni moćniji za koje ovakvi poput Jankovicsa vojnički dižu ruke kad god zatreba. 

VIDEO: Održana osnivačka skupština organizacije Grada Zagreba stranke Republika

Komentara 1

Avatar Moodleen
Moodleen
14:30 10.03.2024.

Gospodin Jankovich je tristo posto u pravu, samo privilegirani mogu civilizaciju kontinuirano izveštavati o njihovom omiljenom regionu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije