Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgubio je kontrolu

Vidio kako mu netko siluje ženu u grmu: U zatvoru bi mogao biti duže od silovatelja

Ilustracija
Foto: Getty Images
19.10.2019.
u 16:33

Supruga je s večere kući krenula desetak minuta ranije od muža, a dok je hodala s leđa ju je napao 25-godišnji Dmitry Ivchenko

Jedan je Ukrajinac po povratku iz restorana u grmu uočio svoju suprugu koju siluje nepoznati muškarac. Izbezumljen prizorom hitro je reagirao, skinuo silovatelja sa žene i na koncu mu odsjekao penis. Mediji navode da bi 27-godišnjak mogao u zatvoru provesti duže vremena od silovatelja.

Supruga je s večere kući krenula desetak minuta ranije od muža, a dok je hodala s leđa ju je napao 25-godišnji Dmitry Ivchenko. Rukom joj je prekrio usta i odvukao ju je u obližnji grm, gdje ga je uskoro 'sustigla pravda'. 

- Preneraženi suprug je izgubio kontrolu nad sobom i svojim postupcima te nije shvaćao što radi - kazao je odvjetnik bračnog para Dmitry Spaskin.

Prvo je snažnim udarcem po glavi ošamutio silovatelja, a onda je zgrabio vojni nož koji je imao u jakni i odsjekao mu penis. Ivchenko je počeo urlati od bolova, što je probudilo cijelo susjedstvo koje se ubrzo okupilo oko osakaćenog muškarca, prenosi Daily Mail. 

- Nakon svega, suprug silovane žene je u šoku samo odšetao. Prošao je 13 kilometara i stigao do susjednog sela gdje je zamolio prolaznika da ga odvede na policiju. Dana 13. listopada u 7 sati ujutro predao se policiji i priznao što je učinio - ispričao je odvjetnik čiji je branjenik optužen je za nanošenje teške tjelesne ozljede te je u kućnom pritvoru.

I Ivchenko I suprug žrtve te su noći bili alkoholizirani. Poznato je da je da je Ivchenko nezaposlen i nije oženjen te ga je prije tjedan dana djevojka izbacila iz stana, što ga je navelo da kobnog dana popije litru votke. Sada ga osim zatvorske kazne čeka dugotrajno liječenje, a liječnici nisu sigurni da li je uopće moguće vratiti punu funkcionalnost penisu koji su mu prišili natrag.

Ključne riječi

Komentara 45

MI
Milas
17:09 19.10.2019.

Zasto su mu ga prisili natrag? Za neko drugo silovanje?

PR
PrimoracRi
17:27 19.10.2019.

Može sada sam sebe. Nije drugo ni zaslužio. Silovatelji su bijednici i slabići ,ljudski šljam .

AD
adeand
17:09 19.10.2019.

bez obzira na dejstvo, odobravam postupak supruga, ali ne i pravosuđa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije