Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čin očajnika

Preminuo muškarac koji je skočio sa zgrade suda u Bujama

hitna
Duško Mirković/Pixsell
06.10.2012.
u 10:15

Nesretni se 35-godišnjak s područja Bala odlučio na ovaj čin očajnika zbog navodnih ovrha i gubitka posla.

Muškarac koji je u petak u popodnevnim satima skočio sa zgrade Općinskog suda u Bujama preminuo je noćas u KBC-u Rijeka.

Nesretni se 35-godišnjak s područja Bala odlučio na ovaj čin očajnika zbog navodnih ovrha i gubitka posla.

Pri padu je zadobio tešku ozljedu glave zbog čega je hitno prebačen u riječki KBC. Nažalost, oko 22 sata podlegao je ozljedama.

>>Popeo se na zgradu suda u Bujama, skočio i teško ozlijedio

Ključne riječi

Komentara 10

CR
crocro
10:48 06.10.2012.

Biti će tužno i tragično ako se naši građani, naši susjedi s kojima u okružju živimo, zbog ovrha i teškog stanja odluče na suicide. Ovrhe su ozbiljna stvar. Ljudi nisu računali da će se suočiti sa bezizlaznom situacijom i da će im stanje u državi zakomplicirati život. Nažalost, pojedini građani ne vide druga rješenja niti spas u perspektivi, te se odlučuju na trajno rješenje koje je najbolnije za obitelji. Država bi morala reagirati i pronaći rješenja kako pomoći svojim građanima i da se građani materijalno i financijski ne iscrpljuju do posljednjeg atoma snage, Jer žalosno je čuti da si je netko zbog nemogućnosti življenja oduzeo život. Samo se nadam da su to izolirani slučajevi i da više nećemo morati čitati o sve češćim očajničkim postupcima naših građana.

Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
13:27 06.10.2012.

06.10.2012. u 10:51h larala je napisao/la: milanovicu, linicu, josipovicu i ostala gospodo politicari jeste li sada sretni?....ovo je na vašu dušu ako ju uopce imate.... Oni su sretni.Razmisljaju statisticki ---jedan manje.

PJ
pjotr
10:40 06.10.2012.

R.I.P. Kakav jad čovjeka može natjerati na taj čin.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije