Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOLEGE SE OPRAŠTAJU

Preminuo mladi liječnik bolnice 'Sveti Duh': 'Izgubili smo Ninu. Tuga i tišina'

Ninoslav Rudman, dr.med
KBSD
23.05.2024.
u 09:29

Bio je dobitnik brojnih nagrada i priznanja, sa snažno izraženim organizacijskim sposobnostima i vještinama. Predan, odan, vrhunski profesionalac, divan prijatelj i suradnik, humanist  i erudit, istaknula je Klinička bolnica "Sveti Duh"

Klinička bolnica "Sveti Duh" oprašta se od mladog liječnika Ninoslava Rudmana (33) koji je preminuo u subotu. Kako su istaknuli iz bolnice, dr. Rudman bio je dobitnik brojnih nagrada i priznanja te divan prijatelj i suradnik.

"S velikom smo tugom primili vijest da nas je u subotu napustio kolega, prijatelj i suradnik – Ninoslav Rudman, dr. med. Dr. Rudman se u Kliničkoj bolnici 'Sveti Duh' zaposlio 2017. godine na poziciji liječnika na specijalizaciji iz kliničke radiologije, koju je specijalizirao pet godina kasnije. Bio je dobitnik brojnih nagrada i priznanja, sa snažno izraženim organizacijskim sposobnostima i vještinama. Predan, odan, vrhunski profesionalac, divan prijatelj i suradnik, humanist i erudit. Danas, na njegovoj radiologiji – tuga i tišina. Nikako drukčije i ne može biti. Izgubili smo Ninu", navode iz bolnice te dodaju:

"Ispraćaj dr. Rudmana bit će u četvrtak, 23. svibnja 2024. u 10:40 sati na zagrebačkom Krematoriju. Počivao u miru, dragi naš prijatelju."

Podsjetimo, prije samo nekoliko dana preminuo je omiljeni zagrebački pedijatar iz ambulante u Španskom, Stipe Čular. Preminuo je u nedjelju nakon duge i teške bolesti u 63. godini života. Vijest je potresla brojne koji ga se sjećaju kao profesionalnog i empatičnog liječnika i susjeda, a njegova supruga Mirela putem društvenih mreža zahvalila je na toplim porukama i podršci koju je dobila. Više možete pročitati OVDJE.

 

GALERIJA Za ova zanimanja vlada veliki interes: Preporučuje se smanjivanje upisnih mjesta
Ninoslav Rudman, dr.med
1/9

Komentara 5

FO
four
10:04 23.05.2024.

Jel od "iznenadne"?

YE
Yeah
13:12 23.05.2024.

Ili iznenada ili turbo-rakovi, sve pojačano unatrag 2 god...

TR
Trabant
09:00 24.05.2024.

Vazno je da se pandemija prezivjela

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije