Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon prometne nesreće

Preminula mlada liječnica i fizijatrica Miriam Brenčić

Miriam Brenčić
Facebook
14.02.2023.
u 07:35

Brenčić je završila Opću gimnaziju u Labinu 1994., a diplomirala je na Medicinskom fakultetu u Rijeci. Radila je u Specijalnoj bolnici "Dr. Martin Horvat" u Rovinju gdje je bila i v. d. ravnateljice. Posljednjih nekoliko godina radila je KBC-u Rijeka, gdje je bila voditeljica Odjela za fizikalnu i rehabilitacijsku medicinu dječje dobi. Bila je i asistent na Katedri za neurorehabilitaciju Medicinskog fakulteta u Rijeci.

Nakon višemjesečne borbe s posljedicama prometne nesreće, 12. veljače ujutro preminula je mlada liječnica i fizijatrica dr. Miriam Brenčić. Iako prognoze nisu bile dobre, svi su se nadali da će ishod biti drukčiji, piše istarski.hr. Dr. Brenčić svoje je djetinjstvo provela u Rapcu gdje joj je majka dr. Jadranka Mikac-Brenčić imala ordinaciju obiteljske medicine, a otac Željko Brenčić bio profesor u labinskoj srednjoj školi.

Brenčić je završila Opću gimnaziju u Labinu 1994., a diplomirala je na Medicinskom fakultetu u Rijeci. Radila je u Specijalnoj bolnici "Dr. Martin Horvat" u Rovinju gdje je bila i v. d. ravnateljice. Posljednjih nekoliko godina radila je KBC-u Rijeka, gdje je bila voditeljica Odjela za fizikalnu i rehabilitacijsku medicinu dječje dobi. Bila je i asistent na Katedri za neurorehabilitaciju Medicinskog fakulteta u Rijeci.

Srednjoškolski kolege sjećaju se Miriam kao izrazito pozitivne, optimistične i komunikativne osobe, uvijek spremne pomoći.

VIDEO: Građanin iskazao svoje nezadovoljstvo ministru Bačiću

Komentara 1

PO
poluvodič
09:15 14.02.2023.

Zašto je ovo javna vijest?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije